Ева Веселинова проговори за женения си любовник

https://hotarena.net/az-jenata/eva-veselinova-progovori-za-jeneniia-si-liubovnik HotArena.net
Ева Веселинова проговори за женения си любовник
Водещата Ева Веселинова от 2 години дели постеля с красив, млад мъж, узна HotArena.


Блондинката реши да сложи край на спекулациите и разкри истината за връзката си. \"От 2 години сме заедно. Не е женен продуцент, не е богат благодетел. Не съм го крила, който ни познава, знае за нас\", споделя Ева.


Водещата не показва лицето на половинката си в социалните мрежи и е категорична, че щастието обича тишината, пише България днес.

3 Коментара

Фигаро

преди 3 години

При тази жена имам голяма разлика между истината и нейните представи за реалността и възможностите и. Така че нищо чудно да няма никакъм любовник и ако има да е някой заблуден женен мъж, който хойка тайно на изнервящата го жена. Мила Ева, добрата телевизия обича тишината от твоя глас. От както те няма предаването на Срала стана малко по-поносимо.

Коментирай

Иван

преди 3 години

Приятелят на Ева се казва Йордан Серафимов от Сливен,където беше следовател . От 2 години е в София и работи в икономияеска полиция

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Да, Иване, знам. Ние с него сме баджанаци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.