Ева Веселинова с трогателен пост за близнаците

17 Април 2021, 15:53


"Видях сърцето си извън тялото ми! Прекрасните ми бебчета се родиха на 9-ти април. Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот.

За раждането на принцесата и малкия ми принц се погрижиха специалистите от Медицински комплекс "Д-р Щерев". Искрено им благодаря за професионализма, всеотдайността и за това, че помогнаха на моите две чудеса да се родят, а аз да премина възможно най-леко през това.

Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот. Животът вече е много по-хубав", написа в Инстаграм Ева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
-1
Много е неприятно, когато майките използват себе си и най-чистия човешки акт като стока за популярност. Чак ме е гнус, че с това покрива разходите си, за да пише статийки за себе си в жълтите медийки. Да е жива и здрава и децата и да са живи и здрави, но недей да ги излагаш като коза на селски пазар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?? До "е"
Преди 1 година
0
Приемете уважението ми към Вас,но езотериката няма отношение към това дали раждането ще е естествено или оперативно. Езотериката е учение за вътрешното ни познание и духовното израстване на душата,чрез многото житейски уроци/казано в най-общо смисъл / Да съгласявам се,че не бива астролози да определят датата на раждане,защото променят общата карма на душата,която се преражда.!! А тя идва с определени от нея задачи,които ще се опита да изпълни. Желая на родителите и бебетата здраве и късмет!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-3
Предстои обикаляне из тв студиата, пърхане с мигли, зъбене от напъни за усмихване и шъшкане при говорене. Първото ще е при Гала, естествено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
0
От предишната статия за нея: "За разлика от повечето родни звезди, които предпочитат планираното раждане с операция, Ева е решила да ражда по естествен път, независимо че при майките на близнаци това е двойно по-трудно отколкото при тези, които дават живот само на едно бебе. Първоначалната й идея била да роди с операция, като планира с астролог датата за появата на децата. После обаче решила да последва съветите на видни езотерици, според които естественото раждане е най-добрият вариант, тъй като операцията носи травма на детето и променя съдбата му." Интересно дали си е спазила решението когато е дошъл големия момент? Или всичко е било празни приказки, както всички предполагаме, за да се прави на интересна и смела.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени