Евелин Костова ражда от братовчед си

11075
16 Април 2020, 16:56


Младата актриса Евелин Костова, която изгря на екрана с ролята си на нахаканата секси аниматорка Ивон от сериала "Съни бийч", от осем години живее с петия си братовчед, узна HotArena.


Михаил Петров също е актьор и е с девет години по-голям от нея. Двамата разбират, че са далечни роднини едва когато пламналата между тях любовна авантюра се развива шеметно. Роднинството им е разкрито от дядото на хубавицата, който прави родословно дърво на семейството. Докато го проследява, възрастният човек открива кръвна връзка между своя род и този на приятеля на внучката си. По този начин разбира, че Евелин и Мишо са пети братовчеди. 


Дядото споделил с Евелин откритието си, която не се трогнала изобщо и разказала на Мишо, че са роднини. Двамата се посмели, но били категорични, че няма да прекъснат връзката си заради общата си кръв. "Много далечни роднини сме, не може да стане кръвосмешение. Даже ми олекна, когато разбрах, че ми е пети братовчед. Няма нужда да се женим, защото вече сме си роднини. Вероятно и други хора ходят с братовчедите си, но не го знаят", разсъждава Евелин. 


Двамата вече искат да станат родители. Актрисата се чувства готова да стане майка и казва, че е въпрос на време с Мишо да дундуркат бебе, пише Галерия. Тя и Михаил се познават още от деца, но любовта им пламва по време на театрален фестивал във Враца. И двамата участвам със самодейни трупи. Вечерта в дискотека той я прегръща и искрата прехвърча. Няколко месеца по-късно отиват заедно на море. Оттогава са неразделни.


Тогава тя е студентка в класа на Стефан Данаилов и изпада в тежка депресия след смъртта му. Това е най-трудният момент в живота й, както и смъртта на дядо й. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
>>>
преди 3 месеца
0
Поредно заглавие без покритие.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
2ра серия
преди 3 месеца
-1
Да роди и от братовчедка си... Тая ако е актриса значи България е Холивуд 2
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени