Евгени Минчев: По-интересни са ми кравите от Навални

16 Март 2023, 15:00


Евгени Минчев се нахвърли срещу разследващия журналист Христо Грозев и филма му за Алексей Навални, удостоен с „Оскар“ за документалистика на тазгодишните награди. „Да не сме дневални по Навални“, изропта в социалката си паркетният лъв.

Той поясни, че гневът му е предизвикан от политическата обвързаност на наградата.

„Едва издържах първите три минути на този филм, който е твърде скучен за мен дори като документален. Всяко филмче за делфини и крави по Нешънъл джиографик е далеч по-интересно“, изхвърли се още паркетният лъв.

„Някакъв приел статуетката от името на цял екип, после не можем да се нахвалим, че българин спечелил „Оскар“. И всички те изглеждат като пръднали в трамвай, очевидно осъзнават, че не са на мястото си“, подигра се бившият ватман.    
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ТЕО
преди 2 месеца
-10
Изключително е прав!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
oпa ...
преди 2 месеца
-7
Много точно!
Lora
преди 2 месеца
-9
Ти си ватман, Евгени. Няма как да разбереш този филм и посланията, които праща. Гледай си кравите - в тоша игурно те бива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
еми....
преди 2 месеца
-2
То не е лошо преди да разсъждаваме, да се позапознаем с разследванията на други журналисти /длъжен съм да кажа не руснаци/, които са имали въпроси относно създаването на "филма", и относно факти във "филма". Ама рязко са станали неудобни. Толкова за дълбочината на посланията. Колкото до това кой какъв е, и дали според професията си е способен да разбира или не дълбочината на разни послания, без коментар. Подобни умозаключения само доказват колто плитко може да разсъждава човек.....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени