Евгени Минчев: По-интересни са ми кравите от Навални

https://hotarena.net/lubopitno/evgeni-minchev-po-interesni-sa-mi-kravite-ot-navalni HotArena.net
Евгени Минчев: По-интересни са ми кравите от Навални

Евгени Минчев се нахвърли срещу разследващия журналист Христо Грозев и филма му за Алексей Навални, удостоен с „Оскар“ за документалистика на тазгодишните награди. „Да не сме дневални по Навални“, изропта в социалката си паркетният лъв.

Той поясни, че гневът му е предизвикан от политическата обвързаност на наградата.

„Едва издържах първите три минути на този филм, който е твърде скучен за мен дори като документален. Всяко филмче за делфини и крави по Нешънъл джиографик е далеч по-интересно“, изхвърли се още паркетният лъв.

„Някакъв приел статуетката от името на цял екип, после не можем да се нахвалим, че българин спечелил „Оскар“. И всички те изглеждат като пръднали в трамвай, очевидно осъзнават, че не са на мястото си“, подигра се бившият ватман.    

4 Коментара

Lora

преди 1 година

Ти си ватман, Евгени. Няма как да разбереш този филм и посланията, които праща. Гледай си кравите - в тоша игурно те бива.

Коментирай

ТЕО

преди 1 година

Изключително е прав!

Коментирай

oпa ...

преди 1 година

Много точно!

Коментирай

еми....

преди 1 година

То не е лошо преди да разсъждаваме, да се позапознаем с разследванията на други журналисти /длъжен съм да кажа не руснаци/, които са имали въпроси относно създаването на "филма", и относно факти във "филма". Ама рязко са станали неудобни. Толкова за дълбочината на посланията. Колкото до това кой какъв е, и дали според професията си е способен да разбира или не дълбочината на разни послания, без коментар. Подобни умозаключения само доказват колто плитко може да разсъждава човек.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.