Евгени Минчев се радва на голям пакет

31 Юли 2022, 11:02


Голям пакет чакаше Евгени Минчев в пощенската станция на столичната улица „Оборище”, видяха  папараците на „Уикенд”.  Паркетният лъв чинно се нареди на опашка пред гишето и спазваше 2 метра дистанция от пенсионерите пред него.

Като му дойде редът, лордът получи обемиста пратка, чието съдържание не ни е известно. Той пое кутията в ръце и се зачете върху надписите по нея. После сложи колета под мишница и напусна куриерската служба.

В горещия летен следобед Минчев носеше сламена шапка, която да пази главата му от силното слънце. Някогашният ватман е подкарал 60-ата си година и е добре, че взима мерки против евентуален топлинен удар. Хората на неговата възраст са рискова група и не бива да са нехайни към здравето.

Този ден Минчев по изключение не беше заложил на цветни дрехи, но пък се беше разкрасил с атрактивни аксесоари  - луксозен шал и чантичка за през рамо със змийски шарки. Светският ас много държи на външния си вид и дори когато ходи до кварталната си бакалия, се конти като за последно.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени