Евгени Минчев се втали в карантината

753
07 Февруари 2021, 14:14


Времето се затопли и лорд Евгени Минчев тръгна из София, за да раздвижи мускулите си след дългите студове и локдауна. Папараците на „Уикенд” засякоха светският лъв и пиар да кръстосва централните столични улици, облечен в скъпо черно палто от астраган.

Понеже температурите бяха почти пролетни, на главата на Eвгени липсваше капела. Врата си лорда беше увил с черен шал на бели точки, а краката му бяха в оранжеви чепици на платформа, които подчертаваха, че напоследък видимо се е вталил. На лявото му ухо проблясваше обеца със скъп малък диамант, която му придаваше допълнителен блясък
Елегантно облеченият Евгени събираше погледите не само с облеклото си, но и с боядисаната си в катраненочерно коса. В същия цвят бе извапцана брадичката му във формата на прилеп. Ексцентричното „катинарче” е запазена марка на паркетния лъв в последните 3 години. На папараците ни направи впечатление, че Евгени е рязко отслабнал. В последната година лорда е ограничил приема на храна и алкохол и е смъкнал над 15 кг от осанката си.

Компания в разходката на Евгени правеше негов приятел. Докато крачеха по ул. „Гурко”, Минчев и неговият русоляв спътник срещнаха свой общ приятел. Тримата се спряха да побъбрят, като разговорът им беше доста оживен и съпроводен с ръкомахания.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени