Евтим Милошев отглежда сина на Димитър Рачков

25 Март 2018, 15:00


Те са двама бащи и 11-годишно момче, разумно като голям човек. Димитър Рачков-младши е плод от любовта на прочутия комедиен актьор Димитър Рачков с хубавата и талантлива Христина Апостолова.

Преди години синът плавно преодолява шока от раздялата на биологичните си родители и когато майка му заживява с новата си любов  - продуцента Евтим Милошев, приема пастрока си като втори баща. Нещо повече. Малкият Митко е звезда в хитовия лекарски сериал „Откраднат живот”, чийто създател е Милошев, а татко Рачков получава малка роля на безотговорен мъж, който оставя момчето си в социален дом и то по-късно е осиновено от главната сестра Жекова (пресъздавана от Мартина Вачкова).

„Тази роля е направена точно за мен”, радва се малкият актьор, който сам измолил от продуцента да му я даде. Радостта му обаче не трае дълго.
Идилията е помрачена от неприятен факт. Димитър Рачков-младши, който учи във френския лицей, е влошил успеха си в училище. Явно ангажиментите в „Откраднат живот” и изтощителните снимки са изяли от времето, необходимо да учи и да пише прилежно домашните си. Семейният съвет, тоест любовния триъгълник Рачков, Христина, Милошев се събира и след кратки дебати решават временно да замразят ролята на героя му, докато не си оправи оценките в бележника. 

Това че Евтим Милошев отглежда синът на някогашния си съперник Рачков няма никакво значение. Между културни хора проблемите се решават именно така. А тъй като първите серии са заснети предварително, липсата му ще се усети по-късно, пише "Уикенд". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени