Евтим Милошев подарил апартамент на Ненчо Илчев

3596
09 Април 2017, 15:00


„Комиците” са като семейство. Това клише доби нови измерения след признанието на Евтим Милошев и Ненчо Илчев в предаването „Търси се”. Продуцентът на шоуто сподели, че негова недвижима собственост вече е собственост на актьора, който се прочу като фокусника в шоуто в тандем с асистентката Ненка – в ролята Любо Нейков, видя HotArena.

Евтим Милошев е подал ръка на Ненчо в един  от най-трудните моменти в жив та му, продавайки му на безценица апартамента си. За това роденият в Момчиловци 44-годишен актьор разказа с подробности и благодари през сълзи.

„Живеех в жилище на Съюза на артистите в Зона Б 5. Едно таванско помещение,  от ателиетата, които са…”, споделя Ненчо и допълва, че това бил негов дом 10 години. Когато се задомил и станал родител,  отново не намирал начин да реши въпроса.

Първо споделил какво го мъчи с Любо Нейков, с когото са изключително близки приятели, след което и с Евтим Милошев. Продуцентът веднага взел нещата в свои ръце. Не казал и дума на Ненчо какво е решението му.

„Дори не ме попита защо се нуждая  от жилище, какви пари имам! Каза просто: „Не мисли за това! Уреждам го, другата седмица го имаш!”, разказва Илчев. И действително след няколко дни Евтим Милошев сбъдва  от раз мечтата на Ненчо и семейството му. Почти му харизва свой апартамент, който е закупил още на „зелено” за себе си. „Много рядко човек може да направи такова нещо за теб. Това е негово жилище, което той е строил за себе си и го продаде на мен много по-евтино,  отколкото то струва! Прави жесток жест към мен, който аз никога няма да забравя!”, казва през сълзи Ненчо и допълва, че се надява един ден да съумее да се реваншира на шефа си като се замогне и придобие някоя голяма собственост, която да предостави на Милошев.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени