Факт: Гришо остави Лолита заради румънската актриса Мадалина (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/fakt-grisho-ostavi-lolita-zaradi-rumanskata-aktrisa-madalina-2 HotArena.net
Факт: Гришо остави Лолита заради румънската актриса Мадалина (Снимки)

Григор Димитров и румънската красавица Мадалина Генеа официално потвърдиха, че вече са двойка. Направиха го в Рим след загубата на най-добрия ни тенисист от Новак Джокович.

Актрисата и модел бе в ложата на българина по време на участието му в турнира в италианската столица. Мадалина трепетно следеше изявите на Гришо срещу Стан Вавринка и сърбина. А вечерта след загубата от Ноле двамата с Гришо се усамотиха в известен ресторант. Българинът публикува стори в инстаграм, което по-късно бе споделено и от румънската красавица. На него се вижда как Мадалина държи нож, а пред нея има чиния с ястие. Признанието за връзката им доведе и до още едно разкритие. Направи го самата Мадалина, макар и индиректно.

\"Сторитата
Сторитата признание от двамата

\"На същото място една година по-късно\", написа тя като коментар към споделеното от Гришо стори.

Това означава, че реално румънката е причината за края на връзката на Димитров с предишната му приятелка Лолита Османова. Познанството й с Григор явно датира от година. Но по това време най-добрият ни тенисист все още беше с красивата рускиня. Нещо повече, няколко дни по-късно той посрещна рождения си ден в нейната компания и най-близките си хора в Монако. По-късно Лолита бе до българина и по време на участието му турнира в Синсинати и на US Open.

 

Двамата спряха да се появяват заедно именно след отпадането на Григор в Ню Йорк. Османова изненадващо не го придружи по време на участието му на \"София Оупън\". Малко по-късно Димитров загадъчно обясни, че му се е наложило да вземе важни решения в професионален и личен план. И ако в тениса стана ясно, че Дани Валверду отново му става треньор, Григор замълча за промените в живота му извън корта. Сега вече се разбира, че най-вероятно тогава е решил да прекрати връзката си с Лолита заради Мадалина. В първите месеци отношенията му с румънката не бяха афиширани. Но нещата между тях явно стават сериозни и двамата вече не желаят да крият, че са заедно. Предстои да видим дали днес двамата ще се покажат и на рождения ден на Димитров. Тенисистът ни навършва 32 години на 16 май.

Парад на Българската армия на 6 май

На този етап Лолита отказва по какъвто и да е начин да коментира случилото се между нея и Григор. Вместо това красивата рускиня се е отдала на пътувания и даването на съвети по психология.

\"Григор
Григор и Лолита бяха още заедно, когато се е запознал с Генеа

В същото време още една любопитна подробност се наби на очи по време на участието на Димитров на турнира в Рим. Най-добрият ни тенисист отново е с луксозен часовник на ръката си след обира, на който бе жертва в Барселона, където нагли апаши задигнаха аксесоара на стойност 70 000 евро от ръката му. Още тогава от швейцарската компания Bianchet обявиха, че са започнали изработването на нов часовник специално за него.

В Рим Григор за първи път се появи с него. Направи го по време на тренировка с деца в почивния си ден. Часовникът отново е Bianchet 1.618 Carbon Red, както и предишният. Изработен е така, че българинът да може да го носи и по време на мачовете си.

2 Коментара

хахахаха

преди 11 месеца

Нашето момче не е от сериозните мъже.За мен е мъжка пеперудка,от цвят на цвят.......Така безславно и кариерата му ще отиде в забвение.Каквото посее...това е.

Коментирай

dudu

преди 11 месеца

Мъжка курва.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.