Фалира заведението на попфолк певицата Вероника

17 Юли 2022, 13:14


Вероника затваря окончателно заведението си за гофрети в Бургас и продава цялото оборудване и обзавеждане за 59 000 лева.

Предлага се в пакет, а не като отделни компоненти, уточнява се във фейсбук страницата на заведението. Има видеонаблюдение, телевизия, СОТ, осветление, килими, мека мебел, барове, столове, декорация, дизайнерски мебели и аксесоари, обзавеждане за градина и напълно оборудвана кухня – плоча, скара, фритюрници, фризери, хладилници, работни плотове, печка, аспирация и посуда.

Клиенти на заведението побързаха да изкажат съжаление под поста и подчертаха, че било любимото им място в Бургас. Новият собственик ще прецени дали обзавеждането и оборудването ще остане на същото място или ще изнесе всичко на друг адрес, уточниха от страницата на заведението, което предизвика допълнителни възклицания от клиенти. Много от тях явно още не могат да свикнат, че вече няма да се наслаждават на вкусотиите, предлагани в заведението, и веднага посочиха пандемията и кризата като виновници за неочакваната продажба. Вероника има още едно заведение, което е ресторант.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени