Фамилия Блатечки на море, ама поотделно! (СНИМКИ)

20 Юли 2021, 13:20


Нека да е лято, нека има пясък, вълни и коктейли! Любимият сезон е за море - и фамилията Блатечки не прави изключение, само че са... поотделно.

 

Катерина Горанова, с която Асен Блатечки едва успя да си опази отношенията покрай факта, че забремени Диляна Попова, е на женско море с приятелки. Режисьорката Горанова събира близки аверки, с които да се разхлажда през юлските горещници. Майката на дъщерята на актьора събира тен вече от седмица насам в компанията на приятелките на име Катя и Елизабет.

 

Трите си изкарват чудно почивката далеч от София, като Катерина дори е в хумористично-поетично настроение и казва следната мъдрост: „Нито едно кюфте не може да ти достави толкова удоволствие, колкото... две кюфтета!"

 

По същото време на морето е и Асен Блатечки, но той в момента посвещава времето си на малкия Борил, своя мъжки наследник. Баща и син трупат безценни летни спомени по атракционните съоръжения на морето - водни пързалки, въртележки и др. Блатечки си е купил специален водоустойчив телефон, с който смело влиза в басейна и снима клипчета на Борил, който се пуска по водната пързалка и вдига цунами от пръски, пише „България Днес“.

 

На морето в момента е и другата жена в живота на Асен Блатечки - Диляна Попова, майката на Борил. Фаталната синеока красавица едновременно отмаря и работи на родното Черноморие. Често й се налага да снима фотосесии, да рекламира продукти от пясъка. А в момента има доста пo-сериозен ангажимент - снима втора част на хита на Ники Илиев „Завръщане“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени