Фънки: Никога не съм искал да прецакам Къци, аз не съм идиот!

3109
10 Март 2021, 12:00


Уникалното превъплъщение на Вапцаров в образа на американската звезда Майли Сайръс бе високо оценено не само от публиката и останалите участници в шоуто, но и от "поразяващата уста" в журито - Димитър Ковачев -Фънки. Искреният поздрав, с който рокаджията похвали изпълнението на Къци, доказа, че между двамата няма драма.

"Винаги съм искрен до болка и оценявам според заслугите. Къци беше страхотен и няма как да не му го призная, аз не съм идиот. Ако някой очаква да сме в конфликт и да му давам слаби оценки, жестоко бърка. Знам на какво е способен той. Е, не си пием кафето заедно всеки ден, но и нямам нищо против него" - категоричен е Фънки пред "България Днес" и допълва, че следващия път няма да спести критики към Вапцаров, ако си ги заслужава. Въпреки че искрено се зарадва на Къци, предвид трудността на задачите Фънки оцени най-високо певицата Михаела Маринова, която трябваше да влезе в цели три образа.

За нетърпимост между Ковачев и Вапцаров се говори отдавна, още от времето, когато двамата бяха заедно във "ВИП брадър". Конфликтите в къщата се помнят и до днес от зрителите и феновете на "Капките" очакваха да се пренесат и в имитаторското шоу, но за съжаление на злобарите, това не се случи. Името на Фънки фигурира във втория списък с творци, предложени за отпускане на парични средства от Министерството на културата. Според рокаджията ще е чудесно, ако бъде одобрен.

"Добре дошло е, защото бизнесът е мъртъв и е много тъжно. Нашата работа е свързана със събирането на много хора на едно място, а точно това е забранено. Аз съм музикант и няма как да работя нещо друго" - казва още Фънки.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Идоит
преди 4 месеца
0
Обикновено идиота се притеснява, че е идиот и затова държи да отрече че е такъв! За злобата да не коментираме....тя го изхранва душевно...иначе е умрял от глад !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 4 месеца
0
Тук има едно много злобно човече....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 4 месеца
0
Всеки музикант ако не изкарва пари от музиката си може да работи каквото и да е,стига да иска.Просията е циганска "работа".Някои от шоу бизнеса прегърнаха тази "професия" много охотно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айайа
преди 4 месеца
-1
Фънки, ти си един много въртян човек, нагаждач и алчен тип. Чухме как потриваш ръчички за пенсиите от държавта .Ще я дариш ли, както обеща?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени