Фенове метнаха Коцето: Нямаш ли жена, да изчисти мръсотията от дома ви?

17887
12 Септември 2021, 17:00


Прахоляк в къщата на Константин забелязаха почитатели при поредния му пост в социалната мрежа. Хитовият певец рекламираше „джаджа” за телевизор и сподели кадър, в който се е излегнал пред своя в просторния си хол. Само че вместо да обърнат внимание на рекламата, феновете му взеха да се дивят защо в дома му не е почистено.

„Ехеее, то бая прах се е насъбрало по шкафовете и под шкафовете. Жена нямаш ли си в къщата?”, поинтересува се почитателка, при което няколко други се втурнаха да обясняват, че и те първо забелязали праха в дома му. Може пък жена му Надя да е заета тези дни с друго и затова не е изчистила, предположиха почитатели.

Предвид славата си на широко скроен човек, Коцето едва ли се нервира на праха вкъщи. Едва ли някой може да си го представи да прави забележки на жена си. Напротив, Коцето се старае все да допринася за усмивката й. Всеотдайността му към Надя пролича за пореден път в края на август. Коцето сподели в социалната мрежа кадър от морската им ваканция, за който целува ходилото на Надя, което предизвика доста шеги от почитателите му.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени