Фенове на Луна изтрещяха: Ти ще бъдеш най-великият президент на всички времена в целия свят!

885
07 Септември 2021, 11:59


"Искате ли да се кандидатирам за президент на 14 ноември?", пита онлайн своите фенове певицата Луна. Отговорите са еднозначни: "Да моля те! Искам да гласувам за теб!“, „Ти ще бъдеш най-великият президент на всички времена в целия свят! Моля те, кандидатирай се“, навиват я феновете.

Луна се обърна към целия български народ на връх празника на Съединението. Тя цитира думи на Петър Дънов, на чието учение от години е отдадена последователка.

„Любовта прави съединението, а съединението прави силата. Ако българите искат работите им да вървят добре, трябва да си служат с целия израз, а не само с последния – съединението прави силата. За да бъдем силни като народ, като вярващи, трябва да сме съединени в Любовта. Това съединение ще ни направи силни. Казват: “Да се съединим, да образуваме дружество”.

Съединение или сдружаване без Любов лесно се разпада, както се разпадат обръчите на кацата. Развивайте Надеждата, Вярата и Любовта си, за да се закрепите и в трите свята: Надеждата ще свърши всичките ви работи на физическия свят, Вярата – в Умствения и Духовния свят, а Любовта – в Божествения.

Съединете се, както се съединява мъжът с жената, както брат и сестра се съединяват, защото в съединението е Силата, в съединението има работа, градеж, мисли, чувства, стремежи, цивилизация“, пише Луна.

Тя не остава  само на голи думи ами вече прави и сондажи за свое вице, с когото да се яви на изборите.

Наскоро изпълнителят Иво Димчев еднакво известен като както с представлението, така и с признанието, че е носител на ХИВ вируса обяви, че Луна го е поканила за вицепрезидент и той е приел поканата, писа „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
***
преди 2 месеца
-1
От нямане какво да пишете пробутвате бълнуванията на една луда като новина! Не ви ли е срам поне малко? Смешно ли ви е? В средновековието ли живеем когато лудите и инвалидите са били подигравани, вместо лекувани?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 месеца
0
"Феновете"я подиграват тя си мисли,че я хвалят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буба
преди 2 месеца
0
Да не дава Господ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени