Фенове пропищяха: Рачков, върни ни парите!

4243
09 Април 2020, 10:06


Ядосани фенове заливат със заплашителни писма Димитър Рачков. Причината - отменените му спектакли в Русе и Шумен заради епидемията от коронавирус, които трябваше да се състоят през април, научи HotArena.

Оказа се, че в официалното обръщение на комика се споменава само, че закупени билети важат за нови дати, ако изобщо се насрочат такива в близките месеци, но не е обяснено как феновете могат да си вземат парите.

„Защо няма никаква информация как ще си получим парите"? и "Върнете ни сумите от билетите", са само част от призива на хората към актьора.За момента обаче той не е съобщил как да се реши проблема,а  „изгорелите” сами трябва да се ориентират в ситуацията и да търсят връзка с фирмата, която беше посредник в продажбите на пропуските.

Цените за билетите за моноспектакъла на Рачков са повече от надути и конкурират тези за концертите на най-скъпата звезда у нас -  Лили Иванова. За  седящо място Рачков иска от 30 до 100 лв. за билет, докато актьорите наградени с „Ааскеер” и „Икар” играят представления за по 12, 15 лв. за билет.

Покрай епидемията Рачков ще бъде един от най-засегнатите финансовo артисти у нас, тъй като освен двете му изяви в Русе и Шумен пропадна и турнето в Англия, пише „Ретро”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 9 месеца
-2
Рачков = Туристическите агенции, голям е ;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 9 месеца
0
Сами са си виновни като са си дали парите да му гледат простотиите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дишай
преди 9 месеца
-5
За кво да връща парите като той каза че представленията ще се състоят само че на други дати.Ебати разпищяните лелки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени