Фенове се притесниха за носа на Алисия (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/fenove-se-pritesniha-za-nosa-na-alisiia HotArena.net
Фенове се притесниха за носа на Алисия (Снимки)

Фолк дивата Алисия се обезобрази при поредната си хирургическа интервенция.

За това алармират нейни фенове. От едната страна  обонятелният орган изглежда съвсем вдлъбнат и е изгубил естествената си форма. От прекаленото изпилване хубавицата се е сдобила с две различни ноздри, а едната е леко пречупена и стои, сякаш е прерязана от едната страна. Това се наблюдава от няколко месеца, а преди това носът й бе нормален, макар че вече беше опериран. Първата интервенции певицата направи преди повече от 10 години. Не е ясно дали последната е правена у нас или в съседна Турция, където в момента всички звезди лягат под ножа.

Именно в Истанбул за десети път се оперира красивата половинка на Башар Рахал - Райна Караянева.  След безброй опити да направи устните си перфектни, най-накрая е щастлива от резултата, писа „Телеграф\".

5 Коментара

Мими

преди 2 години

А феновете , не се ли притесняват за Гъза на Алисия?!

Коментирай

123

преди 2 години

И той същият - изпилен и амортизиран :)

Коментирай

Ana

преди 2 години

А за тънките слаби крачета и задник-балон на Никито само се смеем

Коментирай

hehe

преди 2 години

по-притеснителни са психологическите проблеми на алисия, които я накараха да си смени изцяло лицето.

Коментирай

......па

преди 2 години

Баш ми дреме за кухолейките.След някоя и друга година няма да смеят да си покажат носа извън дома си защото няма да го имат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.