Фицата потвърди:Върнах се при бившата ми съпруга

3570
16 Май 2021, 18:00


Филип Аврамов – Фицата и Милена Аврамова са живото доказателство за истинността на поговорката, че старата любов ръжда не хваща. Двамата разтрогнаха брака си заради друга жена, но от една година те отново са семейство. Слуховете, че актьорът отново се е събрал с бившата си половинка Милена циркулират от миналата пролет, но за първи път актьорът потвърди мълвата, че се е върнал при нея.

Милена и Филип ще участват като семейство в новия сезон на кулинарното шоу „Черешката на тортата” по Нова телевизия, който започва да се излъчва от началото на лятото. Макар че не блести с кулинарни умения, Фицата три пъти се е борил за титлата в готварското предаване. В предишните сезони в готвенето му помагаше неговата балдъза, сестра на първата му съпруга Милена. Този път актьорът ще готви заедно с жена си.

„Да, заедно сме”, потвърди събирането им Фицата.

Заради снимките в предаването той останал само час и половина на рождения ден на по-малката си дъщеря Ана, плод на връзката му с медицинската сестра и певица Севинч Ибрахим. Фицата занесъл много подаръци за хлапето, но заради пандемията от Къовид-19 рожденият ден на Ана преминал без други деца и само с най-близките й роднини.

Именно заради увлечението си по екзотичната Севинч, преди 5 години Фицата разби брака си. Въпреки развода, първата му жена Милена така и не се отказа от неговата фамилия – Аврамова. Дори и след като актьорът заживя със Севинч и тя му роди дете, Милена продължи да се подписва с името на Фицата и открито да признава, че винаги ще го обича, защото той не случайно е баща на единственото й дете. Цели 6 години актьорът строеше фамилна къща в столичния квартал „Надежда” на мястото на старата си бащина къща, която събори. Няколко пъти строежът зацикляше заради липса на финанси, но Филип, Милена и дъщеря им Рая вече са новодомци. Домът им разполага със специална зала за театрални спектакли, която е на първия етаж от къщата.

46-годишният актьор се залюби със Севинч покрай участието им в представлението „Бог Рок”. Любовта им пламна покрай общата им работа в спектакъла, а плод на бързо разгорялата се любов е от която е дъщеричката им Ана. След края на връзката на звездата от „Домашен арест” със Севинч, тя отпаднала не само от живота, но и от спектакъла, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Боби
преди месец
-1
Какъв плупак, защо му беше някаква къдравелка цоцолана, че и излишно нещастно дете да и прави. Явно жена му е с голямо сърце
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди месец
-1
Нещо много грубо и арогантно все виждам в него. Говоренето, държането, да не кажа просташко, но маска ли е или си е такъв........напомня на Башар Рахал по това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ману
преди месец
-2
Какви пари... Денис е богаташ, този е обикновен мъж актьор. Жена му се е върнала, защото го обича. Няма лошо, има грешка, има прошка. Дано да не злоупотребява с жена си повече, то си личи, че Милена много го обича. Дано го оцени, но се съмнявам. Мъжа е говедо, и мисли с долната глава, за съжаление. Желая им късмет и любов
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ммм
преди месец
-3
Тази Милена да не е някоя луда като Наталия Симеонова, която търпя Денисчо заради пари толкова дълго, вместо да си живее живота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-2
Сега пък да не се пише и герой,че се върнал при първата си жена този грозник.И в Черешката ще се натрапва.Поредният мислещ с долната си глава,една жена ,едно дете,втора жена,второ дете.Въпрос на време е за трета и трето дете.Безотговорни хора не трябва да се размножават.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
44
преди месец
-3
Един от многото глупаци в България. Този факт не променя негативното ми отношения към него. Даже мисля,че жена му прави грешка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени