Фики Стораро проговори за развода си! (Подробности от първо лице)

11 Януари 2020, 12:04


Фики Стораро отхвърли писанията по негов адрес, че е разделен с жена си Гюлджан, видя HotArena.

"Не съм разделен с жена си! Няма такава новина, това са глупости! Бях със семейството си на Нова година и преди това и сега съм с него. Вече дадох единственото интервю за "България Днес" и повече няма да говоря по темата."

Така фолкзвездата Фики Стораро опроверга слуховете, че е разделен с жена си Гюлджан повече от месец и причината не била трети човек. Според слуховете семейството живеело разделено, във фейсбук фолкзвездата качвал само свои снимки и "забравял" жена си и детето.

"Фалшив е този т.нар. "мой" профил. Ние сме едно щастливо голямо семейство и не искам да се спекулира с това. Не искам да говоря за личния си живот. Когато имам нови музикални проекти, с удоволствие ще разкажа на всички. Семейството е тема табу и аз от много време насам не говоря за тях. При мен всичко е наред и съм щастлив. Точка."

Това сподели Фики, който и преди Нова година, и след нея е бил плътно със семейството на баща си, по-малкия си брат, жена си и детето от Бъдни вечер до Нова година и след това. "Бяхме във Велинград. Дори ще ви изпратя снимки, за да се уверите, че всички сме били заедно и всичко ни е наред. Повече няма и дума да говоря по въпроса", още веднъж сподели най-успешният ни млад фолкпевец - Фики Стораро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 2 години
-3
Виещатра фамилия Стораро сами си пускат слуховете,сами си ги опровергават.Никой не се интересува от тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени