Фики Стораро вози дъщеря си в златна количка

08 Май 2022, 19:00


Кичозна златна количка е избрал Фики Стораро за дъщеря си Еслем. През уикенда гордият татко бе забелязан на разходка в столичен мол.

Фолк певецът бе в компанията на жена си Гюлджан, сина им Тони Младши и малката принцеса. Майката се грижеше за момчето, а Фики блъскаше натруфената количка, чиято цена е около 3000 лева. В социалните мрежи Фики рекламира бебешки артикули на друга марка и доста по-изчистен модел, но явно иска малката Еслем да се чувства като принцеса и да се забелязва от километри.

Семейството не пазаруваше, а по-скоро само се разхождаше из търговския център. Певецът не крие, че е щастлив с Гюлджан, която стои вкъщи и отглежда децата му, а той ходи по участия, изкарва пари и от време на време кръшва от брачното ложе с някоя засукана красавица.

В последно време изпълнителя отстъпи от завоюваните позиции заради голямото нашествие на нови звезди. Появата на Меди го свали от върха, с повече участия е и Галин. Това е и причината Фики да обмисля да се насочи към поп музиката, където конкуренцията е по-слаба.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени