Филип Аврамов официално се върна при жена си Милена

https://hotarena.net/laifstail/filip-avramov-oficialno-se-varna-pri-jena-si-milena HotArena.net
Филип Аврамов официално се върна при жена си Милена
„Добре дошли на Филип и Милена Аврамови!”, така приветстваха актьорите в онлайн предаване дни преди Коледа. За тези, които не са наясно с обратите в отношенията им, няма нищо смущаващо. Другите обаче, които са следили за развръзката, сигурно доста са се учудили.

Все пак до вчера се знаеше, че Филип е разделен с Милена, с която имат дъщеря Рая. Причината – новата му любов Севинч Ибрахим, с която имат дъщеря Ана. Затова и съвместната поява на Филип и Милена предизвика доста въпросителни за отношенията им. Още повече, че актьорът и бившата му съпруга изглеждаха като влюбена двойка. Двамата с широки усмивки и вълнение обсъждаха общите си професионални ангажименти, както и как се справят в житейски план, предвид пандемията. Те изобщо не споменаха Севинч. И все пак тези, които са наясно с историята, вероятно са разбрали, че Филип визира и нея, когато отговори на въпроса кой гледа децата. „Децата ги гледат основно жените. Аз в момента работя на няколко фронта и е трудно”, сподели той. Милена продължи с подробности за ежедневието си като майка: „Аз съм денонощно с Рая, защото тя е втори клас и не би могла да се справи сама с онлайн обучение. Когато трябва да ходя на снимки, съвсем сложно става. Понякога трудно разбирам кога съм родител, учител, домакиня и актриса”.

Актьорите коментираха как ще прекарат Коледа и Нова година. Филип планираше да не прави нищо и да гледа празнична програма по телевизията. Милена също искаше да не прави нищо, но от нея „се очаквало да направи всичко”. Трябвало да се погрижи за празничната трапеза и настроение, да се тропат хорца, за да чувства Рая коледния дух и да е щастлива. Актрисата продължи с това, че  когато Рая поиска нещо, винаги й казва, че чичо Коледа ще й го купи. Шегата идва от последния общ ангажимент на актьорите. Филип и Милена играят във филма „Чичо Коледа”. Двамата не за първи път се срещат в представления или филми, но едва в новата лента на Ивайло Пенчев играят влюбени. И май са такива отново и в реалния живот.

Индикации за събирането на Филип и Милена имаше още през август. Тогава Севинч сподели в интервю, че с актьора не са във връзка, но никога не е имало драма, скандали и болка помежду им, а само огромна любов. Севинч не бе категорична какви са отношенията й с актьора. Не внесе яснота и за слуховете, че са се разделили и той се е върнал при Милена, както се говореше още тогава.

Филип бил изключително ангажиран покрай „Аврамов дом”. Независимата сцена той строи в дома си и работата продължава, макар че заради пандемията, както и кризата, има доста финансови трудности. Освен това Филип нямал и много свободно време, когато графикът му е наторен с професионални ангажименти.

Филип и Севинч се срещнаха преди повече от 3 години. Актьорът бе открит от самото начало с жена си Милена. Не кри промяната в личния си живот и от медиите. Така почитателите разбраха, че със Севинч, която е медицинска сестра в „Пирогов” и позната от музикалното състезание „Пей с мен”, са се запознали покрай общи познати в рибарско селище до Варна. Там Филип практикува морски риболов. После Севинч отишла да гледа представлението „Бог Рок”, в участва Филип Аврамов. По-късно красавицата се присъедини към екипа и свиреше на бас-китара. Лека-полека започнали да общуват по-често и просто се случило. „Много силно усещане един за друг. С него по-скоро сме еднакви, отколкото различни”, споделя Севинч през 2018 г. Тогава при медийна изява с Филип, красавицата изтъкна, че „това, в което живеят в момента, е нещото, за което е мечтаела, преди да го срещне”. Актьорът пък през сълзи сподели, че се обичат. За ситуацията, в която любовта му със Севинч означава раздяла с Милена, той беше лаконичен.

„Човек в един момент трябва да реши – дали да живее в истина или в нещо, което е малко по-друго. Знам, че да живееш в истина е трудно. Просто аз избрах този път, защото нямаше връщане назад”, сподели Филип Аврамов тогава. Актьорът призна, че осъзнава някои грешки, които е направил по отношение на първия си брак, но когато животът ти даде тази възможност, решението идва лесно.

Днес има нов обрат в отношенията между Филип и жена му Милена. Не са заявили официално, но все пак скорошната им медийна изява създаде впечатлението, че са заедно. Двамата коментираха с усмивка само промяната във външния им вид. Филип се появи без емблематичната си опашка, а Милена бе с къса, русо-рижава, коса, писа Уикенд. 

11 Коментара

Ния

преди 3 години

Явно няма никаво достойство щом го е приела. Човек първо себе си трябва да обича и да се уважава, за да го уважават и другите.

Коментирай

Хаха

преди 3 години

Докога?!

Коментирай

??

преди 3 години

В една връзка,в едно семейство двамата са отговорни за доверието,уважението и взаимната грижа. Когато само едно от тях се "счупи" нищо няма да е същото. Да простиш не означава да приемеш. Ако обичаш себе си/това е най-важно/,прощаваш ,но не приемаш унижението,лъжата и продължаваш напред без предателя. Компромис със себе си не трябва да се прави.Предателите изхвърляш от живота и спомените си.

Коментирай

Ева

преди 3 години

Абе прости мъже. Тръгнал си, имал си хубава жена и прекрасно семейство, не мислиш с главата си, ама защо допускаш да сееш материал и да създаваш ненужни нещастни деца, след като си унижил своето и най вече себе си. Същия идиот като Блатечки и онази мърла дето ги трови години наред. Това не са мъже, а изроди

Коментирай

....

преди 3 години

Такива като този са помияри.Доста има такива в медииното пространство и не само.Не бих приела такъв обратно.

Коментирай

...

преди 3 години

То да са само тези двамата,има доста такива помияри по света и у нас.

Коментирай

Ману

преди 3 години

Просто го обича явно.. Жалко, такъв не е мн за обичане

Коментирай

Да

преди 3 години

Моя бивш е подобен! Три деца нещастни сътвори на всяка що легна с нея! Изроди! А няма грам мозък пет лева да изкара! Иначе голям ебач, ама други да му гледат децата! Ние жените сме виновни , че допускаме това! Аз също!

Коментирай

UDIVITELNA

преди 3 години

Ne znaeh, che taia Milena e aktrisa. Za prav pat chuvam imeto i. Iavno e vsichko drugo, ama ne i aktrisa.

Коментирай

DA DA

преди 3 години

Zatova detsa s BEDEN se ne praviat. Ako se razdelite, pone da plashta izdrajkata. Ia vij Donald Trump - 3 jeni i 5 detsa - ama plashta. I pak da se razvede, pak shte ima koi da se ojeni za nego i da mu napravi detsa. Tova da ti e za urok - za sledvashtia jivot :-)

Коментирай

Ne Ne

преди 3 години

Ne e vinoven toi. Vinovni sa jenite, che dopuskat tova. A i v dneshno vreme ima kontratseptsia. Ili te Balgarkite, vse oshte jiveiat v kamennata era, i ne sa chuvali za kontratseptsia. Marli sa tiia, koito se ne paziat (i dopuskat da se rajdat neshtastni detsa). Da ne govorime, che ima venericheski bolesti, i tia kak si deliat majete, koi znae kolko bolesti sa plaznali. Ama da jiveiat farmatsevtite i lekarite. Pone te shte se obogatiat.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.