Филип Аврамов заряза любовницата и се върна при жена си

16 Юли 2020, 10:58


След куп любовни перипетии, актьорът Филип Аврамов отново се е събрал с бившата си съпруга Милена и е зарязал доскорошната си любовница Севинч Ибрахим, която също му роди дете, узна HotArena.


Още от момента, в който се развеждат преди 3 години, актрисата от Сатирата е убедена, че рано или късно пак ще бъдат заедно - и затова не пожелава да се откаже от фамилията на бившия си мъж. Докато са разделени, красавицата отбива сериозни атаки от ергените в съсловието. Повече от веднъж е виждана само с един от най-търсените си колеги в дублажа. Дали дружбата е била консумирана, може само да се гадае. 


Но Милена в никакъв случай не показва на Филип, че е готова да му прости току така, просто защото все още е влюбена в него. Тъкмо обратното. През първите две години от развода им между тях има студена война. Но Милена отказва да трупа медийна популярност покрай раздялата им. Възпитанието й не позволява да лее интимните си тайни пред медиите, дори настоява дъщеричката им Рая да обшува с новата си сестричка, тодена от Севинч. Но Аврамов се "дъни" и кръщава бебето Ана - името, което той и Милена обсъждат, ако второто им дете отново е момиче. В крайна сметка страстите в някаква степен се успокояват.


Неотдавна самата Милена качи няколко снимки от партньорството си с Филип - под прожекторите. А началото на връзката им е изпълнено с романтика. Тя е втори курс в НАТФИЗ, когато се засичат на спектакъл и той мигновено започва да я ухажва. Тя е запленена от мачото със 7 години по-голям от нея. Двамата отказват да се върнат с групата в София и остават още няколко дена край брега на Охридското езеро. 


В онзи период Филип е започнал да се отърсва от депресията, която го владее след отказа на Ани Пападополу да приеме чувствата му - и му трябва победа, за да подхрани накърненото си мъжко его. Емоционалният сакатлък станал, докато с Ани снимат 'Писма до Америка". Целият екип разбрал, че Аврамов е загубил ума си по енигматичната си колежка. Но уви, той е извън кръга на интересите й. 


Това го кара да се хвърли със страхотна жар във връзката си с Милена, търсейки идеалната половинка. Разривът помежду им започва след раждането на дъщеря им Рая, когато Милена предпочита да си остава вкъщи с нея, докато Филип по-трудно се отказва от купоните. "Летовници" е първият филм, който снимат заедно след отпуска й по майчинство. Аврамова усеща отдръпването му - двамата обсъждат ролите и битовизмите, но между тях вече няма плам. 


Тази атмосфера се засилва в "Скъпи наследници", където в крайна сметка поддържащата роля на Милена напълно отпада от сюжета, пише Галерия. Според мълвата именно тогава Филип започва да се среща тайно със Севинч. В момента на Фицата му се налага да издържа две семейства, а на всичкото тогоре строи къща. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хм
преди 2 години
0
Такава красива жена с този ... Лошото е, че връзката е започнала, докато той е бил с разбито сърце. Такива връзки са обречени от самото начало. Издържат дълго на базата на благодарността, че си обичан, но рано или късно съвзелото се сърце започва да си иска своето. Но вече не си на 25 и животът е съвсем различен, много по-често срещаш хора, носещи тежки емоционални товари. Такъв е животът. Но за мен мнението, че повторен старт ще е неуспешен е 100% вярно. Примерът с Блатечки и бившата му съпруга е добър.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
То..
преди 2 години
0
Освен, че явно Милена е глупава, но и той е нагъл и безкруполен, за да се върне при жена си и може би иска пак да го обича!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 години
0
Глупост е красавицата Милена да го приеме обратно.Тази грешка направи жената на Блатечки и беше от ден до пладне.И двамата актьори са като уличните помияри.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 2 години
0
Ще се сетиш, Филипе..... Заряза питомното, за да гониш дивото. Любовниците и тесните п*утенца са до едно време, после стават скучни. Жената с главно Ж е една.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени