Филип Буков стиска палци за Булкин в „Сървайвър”

23 Април 2023, 12:06


Филип Буков си има фаворит за спечелването на „Сървайвър”. Оттеглилият се по здравословни причини от шоуто актьор стиска палци Иван Булкин да грабне победата и 150-те хиляди лева, които вървят с нея.

„Откакто се върнах от Доминикана, следя редовно риалитито по телевизията. Категоричен съм, че от всички участници Булкин най-много заслужава да триумфира на финала. Той е и можещо, и скромно момче. Симпатизирам и на Снежи и Чефо, но се надявам шампионът да е Иван”, сподели пред „Уикенд” звездата от сериала „Татковци”. И допълни, че няма да има нов сезон на семейната теленовела, в която си партнираше с Христо Пъдев, Павел Иванов и Стоян Дойчев. Твърдението, че ще се снима продължение, било партенка.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди месец
0
Снежана не е глупава но е конфликтна и асоциална.Не може така да се държиш с хората и да искаш да играят по твоята свирка.Не става.Чефо дървен филосов.Не разбира изобщо къде се намира, нито как се играе тази игра.Държанието му е унизително мазнещо.И Татяна така.Кофтия каст проваля сезона.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МИЖИТУРКА
преди месец
-1
МИИИИ МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПРАВ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.НАГРАДАТА ЩЕ БЪДЕ ДАДЕНА НА БУЛКИН,КОЙТО ПЪК САМ ПО СЕБЕ СИ Е НАЙ НАЙ НАЙ БЕЗЛИЧНИЯТ ИГРАЧ.ДО СЕГА Е КАЗАЛ ИМА НЯМА 20/30 ДУМИ.НЕГО НЕ ГО РАЗПИТВАТ,НЕ МУ ДАВАТ МНОГО ДУМАТА НА СЪВЕТИТЕ КЪДЕТО ДРУГИТЕ ГИ ВЪРТЯТ НА ШИШ.БУЛКИН ГО ПАЗЯТ НЯКАК СИ ГЛАСЯТ ГО ЗА ПОБЕДИТЕЛ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
всичко е нагласено както винаги
преди месец
0
ЗА ПАРИ!
абе,
преди месец
0
Наградата е обещана на Блажко/ колкото и да не ми е приятен/.Играе си играта,Булкин е като теле у железница без Благо да го води-видя се след обединението и след като пратиха Блажко на острова на отшелника.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени