Финансово дъно: Албена Вулева проси пари за ново чене на майка си

1858
13 Ноември 2020, 17:00


Скандалната бивша тв водеща Албена Вулева събира пари за ченето на майка си Людмила Захажаева. Рускинята се нуждае от средства за стоматологични корекции и нови лещи на очите. Устатата звезда на „Сигнално жълто” е отворила няколко сметки, където желаещи могат да й преведат пари, научи HotArena. За момента няма наплив от дарения.

„За съжаление семейството в момента не може да си позволи стоматологични корекции и нови лещи на очите. Вярвам, че благотворителността не е нещо, в което човек трябва да бъде убеждаван, ако не му е присъщо, но в днешно време все по-малко се ценят хората, които има на какво да ни научат. Интелигентна, енергична , весела са просто банални комплименти за Людмила Захажаева. Тя е човек, който е дал много хората и който има още толкова много, което може да даде. Нека да и окажем съдействие! Можем! Който с колкото може”, пише приятелка на рускинята в социалната мрежа.

„Има страшно много българи, които не са си направили зъбите, защото нямат пари. Малко е нагло да искаш от хората да ти поемат разноските за ново чене и лещи. Не са длъжни хората да й покриват личните разходи”, възмущават се в светските среди, пише Уикенд.

Майката на устатата Албена Вулева постоянно пуска лайфове в ютуб, които за нейно съжаление са гледани едва от 200 човека. Въпреки това Захажаева не се отказва и всеки ден качва нови видеа. Темите на клипчетата на бившата риалити героиня са за извънземните, коронавируса, отговори на въпроси на последователи и още всевъзможни щуротевини.
В едно от видеата Людмила обяви, че е красива, нищо, че е без зъби,  „Аз съм само без зъби, но съм красива”, каза Захажаева по време на един от лайфовете с дъщеря си, докато настройваха камерката и правеха джуки с устните си пред зрителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 2 месеца
0
ДОСТА ПАРИ от риалити формати е най-голямата лъжа, която може да се чуе в България. Я помиришат 2-3 бона, я - не. Особенно такива индивиди, които са никому неизвестни. 5 цифрени суми виждат малко хора, не се лъжете по статиите, в които се пише, че дават по половин милион. Щом се е стигнало до там, да се налага да събират пари, е ясно, че пари за зъби няма. Кой би се подложил на такъв вид унижение, за да си оправи зъбите, ако къта пари в банката?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 месеца
0
Ще се опитам да отговоря на въпроса 'Що тъй? 'Щото е срамота да се постоянно по заведения, да носиш кожени палта, да вземаш доста пари от ралита които да йарчиш за удоволствия, а после да искаш! Зайажаева е пенсионера, има право на безплатно че е, комплект лещи, меки, твърди, стигматик... варират до800лв. Айде стига!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Щото
преди 2 месеца
0
са злоради и завистливи и не понасят личности, та били те и не съвсем приемливи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 2 месеца
-1
'га хелп карма окраде милиони от болни деца, нямаше проблем. Когато жената моли за помощ ЖЕЛАЕЩИТЕ да помогнат, е проблем. Що тъй?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени