Фолк певицата стана пекарка! Валя се изявява вече и като художник (СНИМКИ)

06 Декември 2021, 15:00


Фолкпевица изненадващо сменя пеенето с кулинарното изкуство. Изпълнителката на десетки хитове от близкото минало Валя обяви, че се захваща със сладкарство и така ще си изкарва прехраната.

 

От години фолкпевицата има значително по-малко участия от колежките си и вероятно затова предприема тези стъпки, за да си докарва доходи в домакинството. Не е тайна, че пандемията удари сериозно музикалния бранш и някои творци предпочетоха да насочат усилията си към други поприща.

 

„Освен това, в което съм се доказала - моята музикална кариера, правя и домашно приготвени сладки и солени изкушения, които ще завладеят и най-изтънчените сетива. За мен ще е удоволствие да правя дните по-сладки“, заяви емоционално изпълнителката на мегахитовете „Минало си ти за мен“ и „Огледало“, която живее в Пловдив.

 

Освен това Валя рисува картини, като доскоро публично не беше разкривала за скрития си талант. Феновете на певицата са възхитени от творбите, като стилът и е оприличен на импресиониста Клод Моне.

 

„Всъщност рисувам от малка, но през последните 20 години се занимавам главно с музика и не бях пипала четката от много време. По време на локдауна, когато останах повече вкъщи, реших да запълня времето си със старата си страст. Искам да благодаря на Господ, че ме е надарил с тези таланти да пея и рисувам, с което пак да радвам хората. А това ми носи най-голямо удоволствие“, разказа Валя.

 

Художническите умения фолкпевицата наследява от дядо си пo бащина линия, който е рисувал отлично и е бил музикант. Безспорно най-впечатляващи са пейзажите, които излизат изпод четката на изпълнителката, и неслучайно това и е любимата тема за пресъздаване, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Татяна
преди месец
0
Татяна колега сра в фитнеса!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fak
преди месец
-8
Тая не беше ли серлата в един фитнес в Пловдив???? Ако бъркам сори....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени