Гадже-бизнесмен глези Миглена Ангелова с любовен воаяж в Париж

16 Декември 2019, 15:00


Миглена Ангелова и нейната половинка – бизнесменът Кузман Примджанов, отпрашиха на предколедно пътешествие в града на влюбените – Париж, видя HotArena.


Двойката посети Евродисниленд, Лувъра и Айфеловата кула. Отбиха се и до Стената на любовта, където влюбени символично заключват любовта си с катинари.


„Париж е градът, наричан с най-много имена. Емимологияга Par-Isis идва от името на египетствата богиня Изида, която обикновено е тясно свързана с мистицизъм и магия. Магия, която не би се случила, ако няма с кой да я споделиш”, написа в личния си профил в социалните мрежи Кузман и публикува снимки от романтичния им воаяж.


Връзката на Мадам „Искрено и лично” с Примджанов се оказа най-продължителната и най-стабилната в живота й. След куп разочарования на любовния фронт и биография като на някоя холивудска знаменитост, 54-годишната Миглена се бе зарекла никога повече да не сключва брак. Влюбчивата фурия обаче не устиска дълго без мъж и най-накрая откри сродната си душа в лицето на 9 години по-младият от нея Кузман.


Напук на всички прогнози, че любовта им ще просъществува от ден до пладне, тя става все по-стабилна. Кузман дори вдъхнови Миглена да напише книга, посветена на участието й във „ВИП брадър” и да му я посвети. Бившата водеща е убедена, че Примджанов е мъжът за нея и споделила пред приятелки, че ако й предложи брак, без да се замисля ще каже „да”. Четирите й деца пък нямали нищо против, защото освен, че вече имат свои семейства, виждали колко е щастлива майка им. Двойката упорито страни от всякакво медийно внимание.


Миглена, която от няколко години не е в родния ефир, не спира да работи. Тя снима филми и репортажи за китайска телевизия, а междувременно се включва и в обществени проекти, пише Уикенд. 
 
 
 
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Българка
преди 3 години
0
Луд умора няма!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стоси
преди 3 години
0
Най-противната жена . Дано никоя телевизия не я допусне на екрана си от хигиенни съображения .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 3 години
0
Любопитно ми е да видя тези репортажи за китайска телевизия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени