Гаджето на Анна Дурицка разкри: Тя много плака за Мерцедеса! Имала си само колата от Украйна

03 Май 2022, 17:00


Топмоделката от Украйна Анна Дурицка, чийто Mercedes Wagon на стойност 100 000 паунда бе задържан от полицията в Годеч на 27 април, е плакала много, след като разбрала за случилото се. Това разказа приятелят й - индиецът Анкит Лав, който е карал скъпарското возило през територията на България.

 

„Анна е загубила всичките си доходи от работа като модел, както и имотите, които притежаваше преди конфликта. Тя беше инвестирала в покупката на нов апартамент в Киев 5 дни преди инвазията. Сега няма нищо. Мерцедесът е единственият й актив“, обяснява Анкит пред индийския сайт J&К. По думите му 31-годишната Анна, която е известна у нас като последната любовница на убития през 2015 г. руски опозиционен лидер Борис Немцов, е била много разстроена.

 

„Тя живее в Лондон от няколко седмици. Дойде само с чифт дънки и пухкаво яке. Аз бях единственият човек, когото тя познава в Лондон. Затова направих всичко възможно да й помогна“, разказва още Анкит. Индиецът, който е син на Бхим Сингх, основател и президент на „Националната партия на пантерите на Джаму и Кашмир“, е управлявал автомобила на миската, който е с украински регистрационен номер КА 4717 НК, когато е бил спрян от патрул на Пътна полиция в годечкото село Гинци.

 

Анкит е пътувал към Видин, за да мине границата с Румъния и оттам да продължи към Обединеното кралство, пише „Телеграф“.

 

„Анна ме помоли да отида в България и да закарам обратно нейния Mercedes G до Лондон. Той беше натоварен с  всичките и дизайнерски дрехи и някои бижута. Това бяха единствените активи, които имаше след войната в Украйна и беше силно загрижена за тях“, обяснява Анкит. По думите му целта на Дурицка била да продаде скъпия автомобил в Лондон и така да започне нов живот в Обединеното кралство.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Путин
преди месец
0
Горкичката да е помогнем само по 1 заплата
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди месец
0
Тази ''топмоделка'' си е обикновена проститутка, една от бившите на отстреляния през 2015г. руски политик Борис Немцов.Самият той е плащал за услугите и които са ползвали и други богати мъже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди месец
0
Конфискация на джипа в полза на България която безплатно обгрижва нейни сънародници. В Лондон индиеца да и купи друг.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди месец
-1
Боже, каква драма! Гладна и бедна проститутка издигнала се до там да си купи апартамент и джип, започнала да ги губи! Ужас! Няма страшно, малко курвенце - добре си се ориентирала - в Лондон ще заработиш - за апартамент в София и беемвенце.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени