Гаджето на Баян е Макрена от „Войната на буквите”

12 Февруари 2023, 09:00


Новият секс символ на българското кино – Даниел Върбанов от сериала на БНТ „Войната на буквите”, разби много дамски сърца миналата седмица, като сподели пред „Уикенд”, че има сериозна приятелка. Сега вече е ясно и кое е момичето до него. Това е колежката му Александра Лашкова, която влиза в ролята на Макрена – млечната сестра на героя му Баян. Двамата учат заедно в НАТФИЗ.

 

Даниел Върбанов и приятелката му се запознават в общия си клас в НАТФИЗ. И двамата са ученици на проф. Атанас Атанасов, в четвърти курс на Академията. Говори се, че връзката им е от 2021-а, което означава, че вероятно не става въпрос за любов от пръв поглед, а им е трябвало известно време, за да се опознаят. Двамата пристигнаха заедно на премиерата на сериала, която се проведе в столично кино навръх Йордановден – 6 януари. Това обаче в онзи момент не впечатли почти никого, тъй като младите актьори все още бяха напълно неизвестни за широката публика. Още след първия епизод на „Войната на буквите”, излъчен по БНТ1 на 15 януари обаче, хората масово започнаха да разпитват за момчето, което играе Баян. Много дами се заинтересуваха дали актьорът е свободен и, ако има приятелка, дали връзката му е сериозна.

Даниел беше откровен пред „Уикенд”, признавайки, че е сериозно обвързан, като обаче отказа да разкрие името на своята любима. Той се пошегува, че ще даде награда на първия, който я разкрие. Някои заподозряха, че момичето е колежка на Върбанов от класа му в НАТФИЗ – Мина Каукова, която играеше в сериала на Би Ти Ви „Мен не ме мислете”. Оказа се, че Даниел е близък с нея, но двамата не са заедно. Любимата му е друга негова колежка, а именно Александра. В сериала героите им също са близки – Макрена е дъщеря на дойката на Баян. Химията между двамата личи на екрана и не е изключено това е натежало, когато са ги избирали за ролите.

Лашкова е от Мездра, но се мести в София заради театралната академия. Двамата с Върбанов не крият връзката си, но и не я афишират излишно. Прави впечатление, че на всички снимки от премиерата на сериала позират един до друг, което доказва, че държат на отношенията си, макар и да не парадират с тях. Двойката е пуснала само две свои общи снимки в социалните мрежи, до които има свободен достъп. Те са от общо пътуване зад граница. На единия кадър Даниел целува Александра, а на другия двамата позират по доста артистичен начин, който подхожда на професията им.

И докато някои продължават да ровят за информация за младите актьори във „Войната на буквите”, сериалът набира все по-голяма популярност въпреки критиките към историческата му достоверност. Страницата му във Фейсбук е събрала 14 000 последователи за четирите излъчени до момента епизода, а публикациите са последвани от десетки коментари на зрители – нещо, което скоро не се беше случвало с продукция на БНТ.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
0
Колко пъти ще съобщавате това?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени