Гаджето на Денис: Не търся слава за негова сметка, обичах го тихо и без претенции!

16 Ноември 2021, 12:02


Трагичната смърт на талантливия Денис Теофиков създаде много спекулации, като този път на мушката е гримьорката Алекса - приятелка на Денис, видя  HotArena.

Мнозина критикуват момичето в мрежата заради това, че не спира да качва снимки с покойния певец. Злорадстващи почитатели на Денис обвиняват гаджето му, че си прави реклама на гърба на трагично загиналото момче.

"Едва ли, ако някога съм търсил популярност покрай любовта си! През всички тези години не съм искала, не съм имала необходимост да парадирам с чувствата си. Нито аз, нито той! Нашата любов си беше само за нас. Нямахме нужда от одобрение, нямахме нужда да доказваме на когото и да е било колко е силна любовта ни",  разказва Алексa.

Брюнетката споделя още, че хората, които я нападат никога не са имали шанса да изживеят голямата любов. Такава каквато са имали те двамата.

"Нима ако съм търсила популярност, нямаше всеки ден да качвам снимки още тогава? Толкова години, споделени единствено с най-близките ни хора. Знаех, че публиката го иска за себе си, знаех, че за самия него не е хубаво в момента, когато най-силно заблестя, да го свържат с когото и да е било. Обичах го тихичко и без претенции. Единствено исках той да ме обича! И той ме обичаше!",  споделя пред „България Днес“ момичето, което е в траур.  Алекса не одобрява факта, че много хора, които дори не са познавали Денис си позволяват да я съдят. Двамата се откриват още когато са 16-годишни.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
вЕрваме ти, ти затва сега не млъкваш....
преди 8 месеца
-2
толкова си "тиха" , че и баба ми знае коя си.... от 'мъка" полугола сега ще се дзвериш от всеки жълт сайт....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Черен изрод
преди 8 месеца
-3
Бягай! Грозна дърта пача! Бог да прости Денис!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
)))))))
преди 8 месеца
-2
Недей,ще плача!...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Баба Яга
преди 8 месеца
-3
Покъртителна комбинация: сълзи и силикон. Разплаках се от умиление.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени