Гаджето на Джулиана Гани: От Брадъра извиха ръцете на Джулка! Тя искаше да влезе с мен в Къщата

6843
12 Ноември 2018, 11:59


Джулиана напираше и аз да вляза с нея в къщата на „Биг Брадър“. Две седмици води преговори с продуцентите, но те й отказваха. Джулка също мислеше да се отметне от влизането, но накрая й извиха ръцете и прекрачи прага сама“.

 

Това обясни приятелят на Гани – Илиян Найденов, узна HotArena.

 

Пред „България  Днес“ той сподели още, че трудно приема раздялата с половинката. Здравенякът е луд по силиконката и не знае какво ще прави месец сам.

 

Много ми е трудно – разкри той. - Джулка е моят живот“.

 

Илиян не пропуска епизод от риалитито. Той хич не ревнува приятелката си от останалите брадъри. Часове преди тя да  влезе в шоуто прекарват цял ден заедно, без  да мигнат и за секунда. Те са настанени в хотелска стая. Политика на „Биг Брадър“ е всеки участник да изкара един ден затворен с любим човек, преди да влезе в шоуто. „Беше много романтично. Лежахме цял ден и не станахме от леглото. Говорихме много. Имаше и часове, в които само се гледахме и нищо не си казахме“, обясни влюбеният до уши фитнес треньор.

 

Илиян се надява неговата Джулка да се прибере по-скоро в общия им дом. „Надявам се да не остане до финала. Въпреки всичко тя е моят победител“, отсича той..

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смешника
Преди 1 година
-1
Този е един мизерни от Монтана. Винаги е ходил с жени с пари, които го издържат. Толкова е смешен. Той е алчен за слава и драпаше да влезе в Брадъра, но нещо не стана.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
Преди 1 година
-1
Абе кой на кого е извивал ръцете е ясно от километри.Тоя сельо с огромния нос яко се е натискал да влезе в Брадъра да си прави реклама на книгата, ама не го е огряло, Брадъра ги е отрязал, не са могли да му извият ръцете. Джулката е толкова жадна за изява, че като са й отказали да вземат смешното й мъжленце е кандисала да влезе сама..Тоя глупава Джулка как все ги намира такива използвачи, първия го издържаше финансово и не работеше, а тоя гледа да изкара пари на неин гръб, като си прави реклама , че ходи с известна жена. Книгата му е поредното огромно плагиатство по темата,не си хвърляйте парите за нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Възмутен!!
Преди 1 година
-3
Тоя непрекъснато си прави пиар с Джулиана, че да се продава книгата му, която не струва, и да се посещава фитнеса му! Селски хитрец!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени