Гаджето на Рачков гледа сина му! Комикът посрещна 49-ия си рожден ден с Анита и Митко-младши

https://hotarena.net/laifstail/gadjeto-na-rachkov-gleda-sina-mu-komikat-posreshtna-49-iia-si-rojden-den-s-anita-i-mitko-mladshi HotArena.net
Гаджето на Рачков гледа сина му! Комикът посрещна 49-ия си рожден ден с Анита и Митко-младши

Плеймейтката Анита Димитрова, която от година е официалната половинка до комика и тв водещ Димитър Рачков, се оказа изключително грижовна и към сина му. Митко-младши и атрактивната блондинка си пуснаха общо стори от дивана вкъщи навръх рождения ден на Рачков.

 

Водещият реши да отбележи 49-ия си рожден ден в тиха семейна обстановка, като единствените гости били именно Анита и Рачков-младши. На видеото, което плеймейтката качи в личния си профил в социалните мрежи, се вижда, че на главата на наследника на актьора има парти шапка, което подсказва, че макар да са били в много тесен кръг, двамата с блондинката са успели да направят парти изненада на звездния татко и любим.

 

През целия ден в социалните мрежи близки и приятели на Рачков не спираха да го обсипват с честитки. Приближени до комика издават, че половинката му и синът му се разбират изключително добре и това било още една причина Рачков да се чувства изключително щастлив с Анита.

 

Припомняме ви, че детето му е плод на любовта му със сценаристката и актриса Христина Апостолова, която пък от години е жената до продуцента Евтим Милошев. Малкият Митко живее при майка си и Милошев, но когато двамата бяха на снимките на „Сървайвър“, цял месец грижите за него пое именно новата жена до Рачков – Анита, пише „България Днес“.

4 Коментара

1

преди 2 години

Само като прочетеш последните изречение, кой на кого на бившата си еВало майката и турски филм. Рачков младши иска тая да остане защото има големи цици и затова иначе ако беше плоска изобщо нямаше да я иска, а и са на един лапешки акъл. Много чудно как в училището на детото на Рачков го обсъждат или те не я знаят коя е. Ако има родителска среща, коя трябва да дойде родната си майка или тази плеймейтка? Ще видим до кога ще са заедно, явно пие виагра за да дига самолета, на тези години с мека чурка.

Коментирай

питонова чантичка, впит пантолон, фалшива коса....

преди 2 години

божее, евтиният проститутски имидж на анитката и пасва толкова. естествено! Няма ли кой да и каже , че този стил е най-евтиният...абвсолютно нелепо до оня с ризката!

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

На снимката:Чичо Митко посреща рожден ден с порасналите си деца.

Коментирай

......па

преди 2 години

Естествено,че обсъждат в училището Митко-младши даже му се подиграват ако не в лицето то абсолютно сигурно зад гърба.Децата в тази възраст са доста жестоки в изказвания и постъпки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.