Гадничко: Тото се изгаври с Любо Нейков

21 Март 2023, 10:20


Комикът бил копие на Брендън Фрейзър във филма "Китът", "За мен това е чест", контрира комикът

Музикантът Тото от "Скандау" си направи шега с актьора Любо Нейков, която много от феновете му приеха за обидна.

 

След последните наградите "Оскар", на които Брендън Фрейзър спечели статуетката за най-добра мъжка роля във филма "Китът", музикантът публикува негова снимка, придружена с текст.

"Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но...сега е момента."

Любо Нейков
Любо Нейков

Веднага голяма част от почитателите на родния актьор реагираха с гневни коментари. "Сравнението е много обидно. Да сравняваш хора на база килограми не е уместно", "Потресен от постъпката на Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен е дебела и безвкусна", пише друг. Наложи се Тото, който се изявява като водещ и на подкаст, да уточнява, че снимката е шега и не иска да обиди Нейков. Самият актьор също не се противи от сравненията с големия холивудски актьор.

"За мен е чест да ме оприличават на него. Гледал съм филма, с който спечели "Оскар" и ми хареса", казва продуцентът на "Комиците".

Брендън Фрейзър
Брендън Фрейзър

Въпреки че не се забърка този път в директен конфликт, в последните месеци Тото се прочу със серия от скандални изказвания. Последното е при гостуването на Боби Турбото в неговия подкаст. Докато двамата разговарят на различни теми, в един момент стигат до вечното разделение на родина и държава и ценностите на всеки един българин, който е решил да заживее зад граница. Споменава се заминаването на Васил Василев-Зуека извън граница и мнението на много българи, че по този начин актьорът е постъпил като предател, който бяга от родината си. Явно афектиран от тези коментари, Тото каза следното: "И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Льохмани, Ботев и Левски са шесто поколение турци, защото те са родени 600 години след като това тука е Турция. Те са шесто поколение граждани на Турция. И тези хора обичат родината си, без да я има по граници", избухна Тото. След това при гостуването си при него и самият Слави Трифонов беше шокиран, че Тото си позволява да пие алкохол и да пуши, докато има гост в студиото.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото ла*ното
преди 2 месеца
0
Кой е тоя смешен пръдльо, че да се гаври с Любо Нейков ? Този тъповат индивид с какво право коментира? Прост като леща
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
амиии
преди 2 месеца
0
По-добре да се придържа към ооо ааа о еооо ,че напоследък ръси само "бисери" . Дори и да е дебел,Любо Нейков е един от добрите ни актьори,а Тото и като певец ,и като човек се показа като...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 месеца
0
Ами... Ако направим справка с името му от гръцки език?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мира
преди 2 месеца
0
Изключително комплексиран и елементарен индивид е този Йонислав.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 2 месеца
0
е то и природата се е изгаврила с тото, ама хората от възпитание не коментират това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени