Гала дава старт на Стефан Илчев (Вижте как)

1192
19 Октомври 2020, 16:00


Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала. Изпълнителят чиято последна маска падна, прохожда в родната телевизия през 2008 г., и то отново в риалити.

 

Позабравеното тв шоу на Гала „Пълна промяна“ дава гласност на един от най-талантливите имитатори. Още тогава бургазлията е представен от Гала като „Гласът на Лили Иванова“.

 

„Пълна промяна“ подложи участниците на пластични операции и козметични интервенции, програма за отслабване и фитнес. По време на шоуто те живеят изолирани от близките си и семействата си, без комуникации, както и без възможност да се поглеждат в огледалото преди официалното им представяне пред аудиторията.

 

Именно на сцената на това риалити изгрява и Стефан, който дотогава е познат с участията си на конкурса „Бургас и море“. Стефан Илчев, който се криеше зад маската на Светлината, шашка освен с таланта и гласа си, и със своята възраст, пише „България Днес“.

 

Оказва се, че певецът, който спечели последното издание на „Като две капки вода“, е на 38 г. Музикантът може спокойно да се представя за поне десет години по-млад. Той определя факта, че изглежда по-млад, като ген, а до някаква степен и късмет.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени