Гала гласи грандиозно парти за абитуриентския бал на Мари (Вижте тоалета на хубавицата)

10116
28 Април 2016, 18:00


Гала подготвя абитуриентския бал на дъщеря си Мари. Водещата на "На кафе" е изключително развълнувана, тъй като през май месец единственото й дете завършва гимназия и ще поеме по свой собствен път, научи HotArena


Затова отсега гордата майка е започнала да подготвя тържеството на момичето си, за да е сигурна, че всичко ще бъде по мед и масло. Гала издаде и на какъв тоалет се е спряла дъщеря й за звездната си вечер. Мари не иска да се кипри в гигантска, неудобна рокля като повечето си връстнички, а е предпочела стилен гащеризон.


Всъщност това е и последната гореща тенденция в модата. Гащеризоните са истински хит тази година както за ежедневието, така и за официални поводи. Затова и Мари се е спряла на такъв тоалет. Младата госпожица завършва немска гимназия и държи да бъде на ниво и на бала си. 


Заради празника й майка й и баща Константин Будев са се помирили и са затоплили отношенията си, които бяха меко казано ледени след развода им. Двамата не си говореха като Гала дори съдеше бизнесмена за издръжка. Той пък я обвиняваше, че го е сменила с много по-млад мъж.


Абитуриентският бал на Мари обаче е успял да ги помири и в момента двамата заедно подготвят грандиозно тържество по случая, на което ще бъдат поканени всичките им роднини и приятели.


Водещата не крие, че е супер развълнувана. "Малкото ми момиче вече е жена, готова да поеме по свой собствен път", със сълзи на очите разказва Гала, научиха от Всеки ден.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени