Гала лепна на Стефан коронавирус

713
15 Ноември 2020, 14:00


Няколо дни след Гала, мъжът й Стефан Николов също се зарази с Ковид-19.  И двамата все още се възстановяват от болестта. Най-вероятно самата водеща е заразила половинката си.

„Бях изчела доста за коронавируса и си мислех, че ще минем леко през него. Има хора, които се отървават без симптоми. Ние се храним здравословно и спортуваме. На третия-четвъртия ден симптомите започнаха да избледняват и ни се струваше, че се оправяме за няколко часа. И изведнъж ни връхлитаха с двойна сила. Главоболието е много силно, температура... Стефан е два дни след мен, той повтаря нещата, през които аз минавам", сподели водещата за оплакванията, които имат с половинката й. Тв звездата допълни, че най-неприятни са болките в ставите.

„Първата нощ не спах, защото гърбът ме болеше ужасно. Мислех, че е от обездвижване или нещо от леглото", разказа още блондинката.

В този труден период на изолация Гала разчита най-вече на дъщеря си Мари, която снабдява семейството с храна и лекарства. С мъжа й ползват и мобилни приложения, чрез които пазаруват онлайн, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени