Гала надхитри всички! Пратиха я в пенсия, тя издърпа „На кафе” отново в ефир

https://hotarena.net/az-jenata/gala-nadhitri-vsichki-pratiha-ia-v-pensiia-tia-izdarpa-na-kafe-otnovo-v-efir HotArena.net
Гала надхитри всички!  Пратиха я в пенсия, тя издърпа „На кафе” отново в ефир

„На кафе” остава в ефира на Нова телевизия до края на света. Така се шегуват феновете на телевизионното предаване, след като стана ясно, че Гала наистина е отсъствала само за 3 дни.

Нещо повече – лятната почивка за предаването ще е само месец, а не два, както се говореше преди сезона на отпуските. По този начин екипът ще се лиши от хонорари само за 30 дни, а не както се предвиждаше за двойно по-дълго време, пише в. „Уикенд”.

Зложелатели побързаха да предначертаят крах за „На кафе”. В момента, в който Гала изчезна от ефир за няколко дни, клюките в телевизонните среди бяха в посока на това, че предаването слиза от екран.

Да, ама не!

Явно наистина плановете за два месеца ваканция са накарали блондинката да организира лятната си почивка. Когато е станало ясно, че отпускът ще е само месец, Гала е решила да не отлага морето. И така – три работни дни заедно със събота и неделя дали на блондинката кратка отмора край морския бряг.

Заредена и отпочинала, Гала пое щафетата в началото на новата седмица.

И така ще е до края на месеца. А следващият ще е отпускарски за целия екип.

Очаква се наесен „На кафе” отново да стартира, съпроводено с голям зрителски интерес. Мнозина смеят да твърдят, че последното, което от Нова биха направили, е да свалят сутрешното шоу от ефир. То имало достатъчно фенове, че да си гарантира ефирно време до края на века, шегуват се телевизионни наблюдатели.

16 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Ех, всяка година една и съща песен. Те ту я свалят, тя все св връща. Пожелавам на Гала и на нейните спътници успех в новия сезон, въпреки че отдавна спрях да я гледам.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Има фенове ама друг път.Това предаване се прави единствено от свои хора за свои хора за пари.Едни и същи се въртят и го правят,родата им само ги гледа.На хората им омръзна и не си губят времето с глупости.Във времето на интернет всеки намира каквото го интересува,не чака някакви инфантили да им сервират своята гледна точка.

Коментирай

Абсолютно

преди 3 години

Подкрепям втория коментар. Най-безсмислената водеща на най-кухото предаване. Струваше нещо само в началото, когато собственици бяха гърците. Точка.

Коментирай

Пешо

преди 3 години

Моля ви разкарайте досадната лелка. Това е терор спрямо желанието на зрителите. Трябва ли да има бунтове за да я махнат завинаги.

Коментирай

Мен

преди 3 години

Тя Гала е най-малкият пробелм на това предаване. Тези т.нар. "панелисти" (каква хубава българска дума) са толкова неприятни и изтъркани. А това "социално чудо" Андреа, с емоционалната интелигентност на 5 годишно дете, ми помагат да върна закуската си в изходно положение, ако случайно включа Нова ТВ сутрин.

Коментирай

Лили

преди 3 години

Незнам кой гледа това предаване, освен някоя малоумна пенсионерка но Гала е дълбоко закрепен тумор и няма отърване от тази простачка

Коментирай

Кико

преди 3 години

Моля ,поне махнете час от клюкарите,,някой са нетърпими,а леля Гала нека да стой,все пак има и големи размери памперси,

Коментирай

Сиси

преди 3 години

Няма покой, говорилнята продължава....... докога ще сме съпричастни към техните семейства и приятели? Ужасът продължава. Нова телевизия яко я закъса с тези стари муцуни ..........!?!?!!

Коментирай

хм

преди 3 години

Махнете панелистите. Канете скандалните хора за деня. Да има сеир, живец, емоция, енергия. Разни скучни гости и говорилня един през друг като на пазара да се прекъсват по 5 пъти докато си изкажат мисълта - много зле.

Коментирай

Vuichosharo

преди 3 години

И тя ли като Путин ще ни изтезава с вечното си присъствие ?С противния си пронизителен глас и психопатна приповдигнатост !

Коментирай

nmbk

преди 3 години

Баба Гала е вечната Амбър. Умиране има, отърване няма. Явно бабите пенсионерки по селата я гледат и има някакъв задоволителен рейтинг все още. Те бабите вероятно не боравят с интернет и нямат кой знае какъв избор. А Гала все повече се доближава до тяхната възраст.

Коментирай

Първолачка

преди 3 години

Не разбирам само този панел за какво същяствува - да преразказват новините;да спонелят случки от личния си живот от коато малко хора се интересьват и да играят някакви тъпи игри.Журналисти,писатели,певци. - аз мислю,че са кухи лейки,а те излязоха супер хит.и -юдйт ',пият на корем,пък и хонора.и получарат.И на това Евчето му вика .йбота.Но приказката за лудия и баницата ви е позната нали?Ех,Българийо,Родино мила,какви чеда отгледа???!@!Извинете. за тук-там изпуснатите букви,но когато възмущението е толкова силно...

Коментирай

Сова

преди 3 години

2100 год.....„някъде в Галактиката се излъчва ”На кафе” с водеща Гела и панелите Патра и камшик Евая ,Юлко и Додо.Всички са с Алцхаймер и не помнят от къде са,кои са”.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Бабите по селата си имат достаъчно занимания по градинките с домати и краставички и на пейките пред къщите си хортуват за къде по-полезни неща.Не си губят времето с глуптиите на инфантили.

Коментирай

sesa

преди 3 години

iveto sa,mo da ostane-barborina praznoglavata gala--rarara ,i majot na gala-rarara

Коментирай

sesa

преди 3 години

iveto sa,mo da ostane-barborina praznoglavata gala--rarara ,i majot na gala-rarara-stacki be hora ,molia vi sas stacki ja mahnete gala-rarara

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.