Гала отпраши на почивка в Гърция след скандалите в "На кафе"

2919
02 Юли 2020, 15:38


Гала за пръв път си взе отпуск от "На кафе" по време на активния сезон на предаването и замина на море, узна HotArena.


Гала забегна в Гърция, заедно със Стефан, където двамата се отдадоха на почивка и узо. За последно водещата изчезна внезапно от ефира при убийството на племенника й в САЩ, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сладурана
преди 7 месеца
0
Еееей,че ги наприказвахте,с една дума ,Гала се мисли за незаменима,и страх от факта че остарява,каза го Илиян,ония дни,че е фалшива,вярно е,и тоя изкуствен смях,сменям канала,и не е добър човек,ако че се прави,все ще клъцне някой,та ЦИЦЕРОН Е КАЗАЛ, ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До аз аз
преди 7 месеца
-5
Много дразниш! Тъпи, дълги коментари! Дразниш ме! Има нещо тъпо и фалшиво в теб! Разбира се повечето читатели в тази сайт няма да разберат! Просто си тъпа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 7 месеца
-4
Тъпият човек не може да разбере,че е тъп,та и АзАз така...
AzAz
преди 7 месеца
-1
Не съм видяла някъде да те нападам или обиждам, за да го правиш и ти?! Мога да кажа само, че си неграмотна, а фактът, че ме обиждаш говори достатъчно за теб! Коментарите ми са дълги, защото имам какво да кажа и понеже така искам!!! Повечето читатели като теб няма да ме разберат, защо... мисля, че знаеш! Хубав ден, мила!
АзАз
преди 7 месеца
-5
Какви скандали в на кафе!? Пишете го през ден, че борба за мястото на Гала, че Ева Веселинова драпала за мястото ѝ, че сега тествали Ася и Албена, че Банда Банда била с връзки.. всеки ден нещо ново около това предаване се пише. Гала от много време е водеща, да омръзва, да време е за смяна или за някои дни заместване, но проблемът е че по-качествена водеща от нея няма как да се намери.. огледайте се с какво разполагаме в БГ. Единствено Наталия е симпатична, мила, с добра дикция, тъкмо и 2 деца има вече, няма да отсъства, а се харесва и на младите. Идеална е. А от сегащната конфигурация на панела (думата, която отприщя смях в мен винаги), а и от целия екип само Патрашкова е на мястото си, Гала и Ася от репортерките отчасти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 7 месеца
-2
"Кафето"много отдавна си изпя песента.С каквито и ще водещи да е.Време му е отлети в небитието.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени