Гала с щедър жест за майка си - купи й нов апартамент

1159
23 Април 2020, 14:00


Щедър подарък на своята майка е направила Гала, узна HotArena.


ТВ водещата е решила да купи на родителката си просторен апартамент в столицата, в който тя да остарява комфортно. След като дълги години майка й обитавала нейното жилище, в което тя съжителства с втория си мъж Стефан и дъщеря си Мари, домът на тв звездата станал прекалено тесен за толкова много народ и тя се решила на сериозната инвестиция. 


Покупката на апартамента всъщност се оказала повече от разумна, тъй като е момента майката на Гала, която е възрастна и попада в рисковата група, може да кара изолацията сама, отдалечена от близките си. Така от една страна водещата се чувствала спокойна, че няма да я зарази, тъй като не е спряла да работи и ежедневно да се среща с десетки хора покрай предаването си, но от друга й било мъчно, че не можела да я прегърне. 


С тъга в очите Гала отишла пред вратата на майка си преди дни, когато възрастната дама празнувала своя рожден ден, за да й честити и да я изненада. Придружили я още Мари и племенницата й. Трите обаче не се доближили на по-малко от 2 метра от рожденичката  и си дали по една наздравица от разстояние и екипирани с маски.


Гала нямала търпение изолацията да приключи, за да гушне родителката си, която в последните години е нейна единствена опора, след като баща й почина внезапно от алергичен шок, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да й имаш
преди 2 месеца
-2
проблемите на тази "плевенска превъзходна". Дано от есента го няма на екран с клюкарското й предаване! Вече никой смислен човек не гледа този кокошарник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени