Гала си взе слугиня да й върши къщнара работа

2026
17 Юни 2021, 20:30


Грандамата на родния телевизионен ефир Гала призна, че е скарана с домакинските задължения и предпочита да плаща на прислужница, отколкото сама да чисти апартамента си за хиляди левове, узна HotArena.


Тв звездата разкри, че за основната поддръжка на жилището ѝ от години се грижи жена, която я посещава веднъж седмично, за да лъска пода, прозорците и да бърше праха от поръчковите мебели на водещата.


Гала била особено щедра към слугинята си, която обаче трябвало да изпълнява редица условия, освен да се грижи за блясъка и чистота в апартамента на телевизионерката. Жената нямала право да изнася никаква лична информация от покоите на водещата, защото иначе я грозял съд. „Много от домакинската работа не я обичам. И както съм работлив и неуморим човек, перфекционист в това, което ми харесва да правя, съм изключително мързелива в онези неща, които не обичам и все отлагам“, откровеничи Гала.


Преди да се сдобие с луксозното си жилище на столичния бул. „България“, водещата на „На кафе“ споделяше по-малък апартамент в съседна улица заедно с майка си и дъщеря си Мари. Родителката на тв иконата отдавна е пенсионерка и по цял ден се грижeла за реда в дома им, спестявайки време и пари на щерка си. Когато обаче Гала се залюбила с настоящия си мъж Стефан, решила, че не е комфортно да дели един покрив с майка си, и купила втория апартамент, който обитават в момента, а другия оставила на възрастната дама. Доскоро заедно с водещата и любимия ѝ живееше и нейната дъщеря Мари, която е от първия ѝ брак с бизнесмена Константин Будев. Тя обаче е вече самостоятелна и се изнесе да живее заедно с годеника си, който пък е син на най-добрата приятелка на майка ѝ – Джуджи.


Съвсем скоро стана ясно, че Мари и любимият ѝ планират сватба. Двамата имали огромно желание да минат под венчилото, но пандемията забавила организацията на церемонията и те решили да я отложат във времето, защото не им се поемали допълнителни рискове. И Джуджи, и Гала одобрявали идеята, но все още се дърпали да стават баби и да гледат внучета, пише Ретро.Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 3 месеца
-1
Гала си е взела домашна помощница. Моля, научете значението на думата СЛУГИНЯ и чак тогава я употребявайте.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 3 месеца
0
Простият човек не може да го накараш да учи....той учи чрез страдание.....понякога по цял живот....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени