Галена аха да се казва Гина

1726
09 Февруари 2020, 10:00


Галена за една бройка щяла да се казва Гина, стана ясно от последната медийна изява на звездата на „Пайнер”. Изпълнителката на „Мама Ураган” е кръстена на баба си, а традицията децата да носят имената на възрастни роднини била спазвана. Най-строго било положението в малките населени места, каквото е град Смядово, в който е родена певицата.

Майка й се съобразила с порядките, но преценила, че Гина не е много подходящо и „взела” само първата буква. Галина, както е истинското име на певицата, е доволна от съобразителността на майка си. Учудващо е само, че съвсем не е имало колебание дали да е Елена, тъй като е родена на 21 май, когато се почита Св. Св. Константин и Елена. „Благодарна съм на родителите си за всичко ”, сподели Галена, която още на 14 година заживява сама в Шумен, за да изучава народно пеене в музикалното училище. Певицата казва, че това я е изградило като личност и качествата, които е придобила, днес са й от полза. От малка тя е самостоятелна, организирана и дисциплинирана, което е и част от тайната на успеха й. „Радвам се, че са ми се доверили и са ме пуснали, защото може би тази самостоятелност липсва на днешните деца. Прекалено ги обгрижваме и забелязвам, че това им пречи”, допълни Галена.
Тя се явява на конкурса за нови изпълнители на „Пайнер”, когато е на 16 години. Тъй като според регламента се допускали само пълнолетни таланти, Галена излъгала и не дала личната си карта. Когато спечелила, вече нямало как и си признала. Трябвало да изчакат 2 години, преди да започне да записва песни и да хукне по участия. Галена се преместила да учи народно пеене в Димитровград, където е седалището на фирмата. „Да не ме забравят случайно... Училището беше на 20 метра от фирмата”, спомня си днешната звезда. По-любопитното е, че за въпросния конкурса тя кандидатствала със свои записи, реализирани на касетофон в банята. „Защото има ехо”, уточнява Галена през смях. Колебаела се дали да изпрати фолк хитове, тъй като всички така правели, но учителката й я посъветвала да заложи на народните песни.

Галена се радва на успешна кариера, но признава, че след като родила втория си син, чувствително е намалила темпото. Ходи само на 12 участия в месеца, въпреки че има заявки за още толкова. И все пак работи на пълни обороти по нови песни. Понякога проектите й се бавят, тъй като не винаги нещата зависят от нея. За нейните разбирания, това е забавяне, но новите й песни винаги стигат навреме до почитателите й. „И все пак аз искам да знам до лятото какво ще ми се случва”, смее се Галена. Тя е щастлива, че мъжът й Галин я подкрепя във всичко и се радва на успехите й. Не я ограничава и дори се гордее със секси фотосесиите й, тъй като иска жена му да е харесвана. Единствено от време на време се притеснявал как големият им син Стефан и неговите връстници в училище приемат някои по-предизвикателни кадри. Съвсем наскоро бизнесменът получил неочакван отговор. Жена му пратила кадър от новата фотосесия на Лили Иванова. Примата на естрадата била доста по-провокативна от нея.
Тази година двамата ще празнуват 13 години заедно. Наслаждават се на любов, както в началото на връзката си, което дължат на съвместни усилия. Галена и Галин винаги са се стараят да намират време един за друг. Пътуват и с децата, но понякога имат нужда да се чувстват като гаджета и се отправят на романтично пътешествие. Последно Галена подарила на „Зайе”, както нарича Галин (или „Байо”), специална вечеря в Дубай. Певицата поръчала на любимия си говежди стек, украсен със златна поръска.

Първото й напиване е с водка

Галена също е имала лош опит с алкохол като тийнейджърка. Хитовата пайнерка се надценила на момичешки купон и се напила от 100 грама водка. Тогава нейна приятелка настоявала да отидат на дискотека, за да срещне момче, по което си пада. Само че водката си „казала думата” и певицата заявила, че няма да ходи на дискотека. Приятелката й не приела отговора: „Не ме интересува, идваш!”. Донесла леген и започнала да бърка в гърлото на Галена, за да повърне и да отидат на дискотека. „И днес като ми предложат казвам, че имам лошо пиянство от водка”, споделя Галена през смях. Водка не пие, а за друг вид алкохол продължава да спазва мярката от 100 грама, но вече по-предпазливо, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ох!
преди 4 месеца
0
Като видях снимката, помислих, че е Вреслава! s
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 5 месеца
-4
Тя и без да е кръстена така си е типичната Гина........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 5 месеца
-2
Няма нищо срамно в името Гина.Има срамно в поведението на чалгарката Галина-кокошка на испански.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени