Галена черпила Азис със суджук от сестра си

30 Януари 2022, 12:00


Азис свързва работата по хитовия му дует с Галена с аромата на суджук и луканка. Причината е, че когато се събрали в студиото, за да записват „А+Г=ВНЛ”, Мама Ураган съобразително донесла мезета, за да се подкрепят в почивките, а и за да стимулират креативността си.

„Ядяхме суджук и луканка в момента, в който пишехме текста. Беше донесла, мисля, че от сестра си”, споделя Азис във видео, в което с Галена разказват историята на създаването на общия им хит. Текстът на песента, която вече мина 17 милиона гледания, е на Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Азис и Галена също имат принос, защото умували над някои фрази, когато запивали. А когато Азис си спомни за този момент, в ума му веднага изниква „аромата и усещането за луканка”.

„Нейната работа прилича на американската”, похвали я Азис и даже заяви, че ако се била родила в САЩ, Галена сигурно щяла да бъде звезда от ранга на Бионсе и Дуа Липа. „Със сигурност цял свят щеше да говори за него!”, върна му жеста Галена в отговор на същия въпрос. Тя допълни, че ако се бе родил в САЩ, Азис сигурно щеше да бъде звезда като Мадона и Майкъл Джексън, които толкова много харесва.

Вълненията на феновете тези дни са в двете крайности. Радостни са от успеха на любимите си певци, но и леко разтревожени, след като Галена обяви, че отменя участията си, поради здравословни причини. Пайнерката не изясни дали става дума за повторно заразяване с Ковид-19 или друго, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени