Галена и Преслава пак са приятелки (Мама Ураган проговори за колежката си)

28 Февруари 2021, 16:00


Галена и Преслава май са заровили томахавките, след като години наред нямаха лична комуникация.

В последната година двете затоплят отношенията си, радват се феновете им. Преди дни пък Галена гостува на инфлуенсъра Алпер Чочев и се върна назад във времето, споделяйки любопитни факти за професионалния си път. Не пропусна и хита си с Преслава „Хайде, откажи ме”. Галена изненада приятно, тъй като не е толкова далече времето, в което с колежката й дори избягваха въпросите една за друга.

Приятелките, които на времето заедно стартираха кариерите си и даже са живеели заедно, помагайки си във всичко, се изпокараха отдавна, но така и не се разбра причината. Слухове имаше всякакви и напук на всеобщото любопитство, Галена и Преслава удържаха на изкушението и никога не споделиха защо настъпи разрив в дружбата им. Един от малкото пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 г. в предаването „Папараци”. Тогава пайнерката подчерта, че причината за разрива в приятелството й с Преслава не е наградата „Певица на годината”. Това бе най-коментираната тема дотогава – Галена се била обидила, че колежката й пак взима приза, заради което и не се появила на церемонията. Наградите, каза тогава Мама Ураган, за нея никога не са били важни или са важни до толкова, колкото са за феновете й, които винаги се вълнуват. Галена не издаде защо с Преслава вече не са приятелки. Само сподели, че са на различно мнение по въпроса.

„Всеки си има версия за нещата. Все пак съм го изговорила и с нея. Тя има своя версия, аз имам своя. Нека да запазя моята за себе си”, каза Галена. Тя допълни, че е нормално да има кризи и неразбирателства в едно приятелство. „Може би и двете допуснахме да се случи в нашите отношения”, каза тя. Приятелството им, което е вече повече от 15 години, от колкото се познават, приключило, но тя продължавала да уважава колежката си. Изрази убеденост, че и Преслава я уважава. „Никога не сме се карали. Просто настъпи едно мълчание”, сподели Галена.

Може и да не стане ясно защо са развалили дружбата си, но пък в последно време изглежда твърде вероятно въпросът да загуби съвсем актуалност, тъй като двете постепенно разчупват ледовете в отношенията си. Миналата година Галена поздрави колежката си за рождения й ден. Е, не в социалните мрежи, както правят звездите обикновено, а от сцената на клуб в Слънчев бряг. Феновете обаче бързо разпространиха новината. Още повече, че тогава и Преслава бе в Слънчев бряг, където отбеляза празника си с пищно тържество. Седмици по-късно, когато през юли Галена хвана коронавирус, Преслава й се обади лично, за да се убеди, че е добре. Това сподели самата тя: „За сведение на всички злобни сайтчета, които не са осведомени: Не бих ви споделила, но понеже се надпреварвате да хулите и плюете, ще ви осведомя. Аз потърсих Галена още преди няколко дни! Предпочетох да я чуя лично и да знам как е, вместо да напиша едно „Оздравявай бързо” в Инстаграм!”.

Преди дни Галена проговори за Преслава – нещо, което отдавна не бе правила. Във видео за поредицата на инфлуенсъра Алпер Чочев, Мама Ураган коментира всички въпроси за клиповете си, като не пропусна и този към дуета си с Преслава „Хайде, откажи ме” от 2011 г. Тогава двете все още бяха изключително близки приятелки и феновете им даже се чудеха защо нямат дует. Галена си припомни, че не подхвърляла идеята за обща песен, тъй като Преслава вече имала доста с други колеги. „Когато дойде момента, й казах: Досега не съм имала смелост. Ти направи с еди си кой, с еди си кой. Не съм искала да злоупотребявам с нашето приятелство. Едва ли не да искам да обирам от нейната слава. И затова не съм искала дует с нея”, сподели Галена. Когато чула песента „Хайде, откажи ме”, веднага си я представила в дует с приятелката си. Предложила й и Преслава много харесала песента. „Хайде, откажи ме” е сред големите им хитове. По-късно, двете изпяха с Борис Дали песента „Бутилката”. Феновете едва ли могат да очакват нов дует на Галена и Преслава. Затова пък двете май вече пак са приятелки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Един клонинг говори на друг клонинг...
преди 2 години
-1
Ти коя беше, а аз коя съм?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени