Галя от „Каризма” ли е Гъбарко в „Маскираният певец”?

973
03 Октомври 2021, 13:00


След като миналата година се прибра в България от Англия, за да участва в шоуто „Като две капки вода”, Галя от „Каризма” май отново е в София. Фенове на певицата я разпознават в костюма на един от участниците в актуалния сезон на „Маскираният певец”. Това е Гъбърко, който пя на много добър турски език в последния за момента лайв на шоуто на Нова тв. Звездата е единствената изпълнителка у нас, завършила тюркология в Софийския университет.

О
ще когато се прибра в България, за да участва в „Капките”, след като с години не беше стъпвала в страната ни, Галя сподели, че има желание да си идва по-често занапред. Тя дори смяташе да възроди занемарената си напоследък музикална кариера и да се завърне трайно на родната сцена. Но шоуто за имитатори приключи, певицата прекара у нас няколко месеца след финала му и накрая се прибра в Лондон, където е постоянното й местожителство в последните години. Месеци наред тя поддържаше интереса към себе си чрез включвания в социалните мрежи. Накрая се отказа и от това и вече два месеца няма никаква следа от нея дори в интернет.

Фенове на „Маскираният певец” обаче разпознават гласа й в изпълненията на Гъбарко, който този сезон е един от най-любимите образи в шоуто. Много от тях подозират, че е спряла изявите си в социалните мрежи именно за да заглуши интереса към себе си преди старта на шоуто и по този начин да попречи на хората да я разпознаят, писа Уикенд.

И въпреки всичко още след първия лайв, в който Гъбарко се появи на сцената на „Маскираният певец”, се намериха хора, които за заподозрат, че зад маската е именно бившата половинка на Миро в „Каризма”. Тогава имаше и много, които смятаха, че това е Деси Добрева, тъй като мястото, където е снимана видео визитката на участника, е същото, на което бившата певица на Слави Трифонов наскоро снима клип. След второто излизане на сцената обаче все повече хора са убедени, че Гъбарко е Галя. Издава я изборът на песен – на един от най-популярните турски певци – Таркан. „Това е Галя от „Каризма”! Доста добър турски език!”, коментира се на фен страницата на предаването. Хората припомнят, че звездата, макар да има успешна кариера на певица, всъщност е завършила тюркология. Освен това голяма част от уликите за разпознаване на Гъбарко могат директно да се отнесат към Галя.

На първо място това са километрите, които тя е прелетяла, обикаляйки света. При завръщането си в България заради „Капките” певицата не веднъж подчерта, че с години е обикаляла света, след като е решила да слезе от българската сцена. Освен това в уликите директно е показана картата на континента Америка, където Галя решава да живее, след като напуска България и преди да се установи в Англия. В момента тя живее в Лондон, където тече река Темза, а във визитката се посочва, че Гъбарко живее близо до вода.

В същото време се говори за „североизточни склонове” – Галя е родена в руския град Сургут, разположен на 2150 км североизточно от Москва. Намеците, че живее в приказка, се връзват идеално със склонността на певицата към мечтания и бягства от реалността. В същото време тя – както се посочва във визитката на Гъбарко, е научена на дисциплина от малка, което е било от ключово значение за изграждането на кариерата й, съчетано със завършването на нейното образование.

Най-характерното в образа обаче е гласът, който според много зрители издава звездата от разпадналия си, но все още считан за култов дует „Каризма”. Дали наистина тя се крие в костюма? Ще стане ясно, когато маската на Гъбарко падне. Но кога ще стане това, засега не е ясно, тъй като това е един от най-харесваните участници този сезон и много от зрителите от сега предричат, че ще стигне до финал.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени