Галин недоволен от Дарин в „Капките“! Хапе го заради Камелия

https://hotarena.net/lubopitno/galin-nedovolen-ot-darin-v-kapkite-hape-go-zaradi-kameliia HotArena.net
Галин недоволен от Дарин в „Капките“! Хапе го заради Камелия

Защо почти всеки образ на фолкизпълнител в „Капките“ трябва да е свързан с подигравка?

 

Това пита Галин, който никак не остава доволен от превъплъщението на Дарин в Камелия, пише „България Днес“.

 

„Бил съм на поне 10 участия на Камелия и никога не съм я видял да сяда в скута на някого!“, хапе Галин, след като гледа последния епизод на предаването.

4 Коментара

Георги

преди 2 години

Камелия, която се снима гола в Плейбой и която изгря с перверзнотия , НЕ С ГЛАС си е точната имитация от Дарко. А Галин нека не забравяме, че той е мека китка.

Коментирай

Златена

преди 2 години

Галин ревнува от Дарко ще е в капките това се нарича мъжка българска злоба и завист капките е шоу за иминтации не конкурс за певици. Дарко спечели 6 лайф на капките заслужено Много грозно впечатление ми направи Есил Дюран всеки път дава по 5 точки на тези по назад в класацията на капките за да не и вземе Дарко 3 място в класацията на капките турските подли номера нямат край..

Коментирай

да...

преди 2 години

Есил има талант, но е неприятна, надута, силиконова жена.... само да пееш не е достатъчно....преди да я гледам тук ми беше безразлична, сега...превъртам да не я гледам/слушам....

Коментирай

баста на чалгата

преди 2 години

Защото Галинчо вие от чалгата сте подигравка за истинската музика с хубави текстове с тази долнопробна циганско-ориенталска порнография с която се занимавате.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.