Галин прости на Фики, че го наричаше „злобна мека китка“

https://hotarena.net/pod-pricel/galin-prosti-na-fiki-che-go-narichashe-zlobna-meka-kitka HotArena.net
Галин прости на  Фики, че го наричаше „злобна мека китка“

Фики и Галин се прегърнаха като първи приятели и даже пяха в дует в столична дискотека. Ако нямаше снимки, едва ли някой би повярвал. Още повече, че доскоро двамата бяха бесни конкуренти и май не се понасяха много, макар че винаги се изказваха със сдържана добронамереност един за друг пред медии.

 

Публична тайна в бранша е, че конфликтът между двамата избухна преди 5 години, след като Фики зае ключови позиции във фолка. Галин доста ревнувал от популярността на колегата си, а за капак до него достигнал слухът, че синът на Стораро го е плюл пред общи приятели. Последва обтягане на отношенията и по друга линия - внезапно един от спонсорите, а според слуховете и любовник на Галин – собственикът на мебелната къща „Явор” Благо Солов, реши да инвестира пари и в клипове на Фики. Изнервен, Галин пуснал слуха, че Стораро-младши също радва с мускулите си бизнесмена гей. Ядосан от интригата, Фики нарекъл публично колегата си „злобен педераст”.

Студената война помежду им бе подклаждана в годините и от слуховете за ябълката на раздора. За такава бе сочена наградата „Певец на годината” на фирма „Пайнер”. И още - клюката, че Фики критикувал певческите умения на Галин, както и тази, че последният пеел по участия песни на Стораро-младши, с което го дразнел, а веднъж го погледнал лошо. И да е имало доза истина в тези слухове, днес изглежда певците са загърбили всякакво противопоставяне.

Изненадващият обрат в отношенията им се случи на участия на Галин в столична дискотека навръх националния празник на 3 март, когато бе и 27-ия  рожден ден на Фики. Стораро-младши бе избрал да се весели с приятели тъкмо на участието на колегата си. А това само по себе си бе изненада. Дали пък след като напуснаха „Пайнер” почти по едно и също време, певците са решили да си направят реклама с помирението си, чудеха се фенове. Допреди това се говореше, че не се харесват, макар че двамата винаги са отричали. Всъщност те въобще май нямаха никакви отношения. Преди години Фики сподели, че се подразнил, когато в интервю попитали Галин дали са приятели и отговорът му бил „не”. Фики се разстроил, защото допреди това, като се видели, се поздравявали и си говорели приятелски. Иначе нямало война помежду им, подчерта Фики, и не било вярно, че е казвал за Галин, че не може да пее. „Хората си имат уши и те ще преценят дали може и дали не може да пее. Въпросът е да се задържи и да остане на същото ниво, на което е бил, а и по-нагоре. Щом публиката го харесва, значи не си е сбъркал професията. Аз също го харесвам, пожелавам му успех и да дерзае напред”, сподели Фики.

Той може и да е таял някаква обида от това въпросно интервю но Галин. Факт е все пак, че добричлията има и доста медийни изяви, в които е казвал само хубави думи за колегата си. Галин е подчертавал е колко добър певец е Фики и колко много го харесва. Въпреки това спекулациите не спряха. Започнаха да стихват като че ли едва през 2020 г., когато Галин във включване на живо във фейсбук коментира отношенията си с Фики, признавайки за влиянието на интригите в бранша: „Много години, все едно винаги оставаше като нещо недоизказано, като някой нещо не разбрал или някой пък казал на единия: „Другият каза така за теб”, после пък дошъл, казал на мен: „Ама той пък така каза за теб”. А всъщност, допълни Галин тогава, в годините и на двамата нещата са им се получавали доста добре. Той даже изяви желание за дует с Фики, като сподели, че е време „да направят нещо заедно”. Обща песен още няма, но затоплянето на отношенията им продължи и през следващата година. Галин се изказа доста ласкаво за участието на колегата си в шоуто „Като две капки вода”, като подчерта, че едва ли някой друг от бранша би се справил на такова високо ниво.

Размяната на мили думи в последните години изглежда обяснява спонтанната проява на приятелство между двамата на 3 март в столична дискотека. Галин, който бе на участие, прикани присъстващите да аплодират Фики, който празнува рожден ден в заведението. Трогнат, Стораро-младши излезе на сцената, грабна микрофон и запя. Не, не е взел микрофона от ръцете на Галин, за да го засенчи. Двамата запяха в дует, като изпълниха няколко песни. Съвместната им изява предизвика бурните овации на публиката.

 

 

5 Коментара

Нина

преди 2 години

само да кажа, че за циганите знаем че не подбират с какво си лягат. То не бяха изнасилени непълнолетни циганчета от чичовци и братовчеди, то не бяха изнасилвания и убити бабички по селата.

Коментирай

hehe

преди 2 години

ама как така фикрет ще злослови против някой???? нали бил много добро и възпитано момче??? :))) как така не успя да завладее българския, балканския и европейския пазар с невероятните си певчески способности? що така трябва сега да си търси нови приятели? що така парите на татко стораро не проработиха, м?

Коментирай

До двата коментара

преди 2 години

Е,по тъпи и супер злобни създания от вас двете ,с по-едната гънка в мозъка _Няма!!!!!

Коментирай

hehe

преди 2 години

ох, защитничка на чалгата говори за гънки в мозъка...пускай фикрет и заминавай...

Коментирай

лазанята

преди 2 години

тая статия колко пъти ще я препечатвате не ви ли писна? поне им сменяйте заглавията като ги препечатвате

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.