Галка от „Каризма” се пусна по прозрачно боди (Фото в галерията)

488
21 Февруари 2021, 11:00


Галя от „Каризма” не се притеснява от фигурата си.

На 42-годишна възраст звездата не изглежда така, както я помнят феновете на дуета, но явно не й пука за недостатъците, защото се пусна по прозрачно боди в социалните мрежи. Специално за Свети Валентин тя се бе покрила символично с черна дантела и бе сложила ярко червено червило. За щастие, се беше сетила да прикрие най-деликатните места от фигурата си с бяла риза. 

Ето какво написа певицата под своите снимки: „Наздраве на всички, които са влюбени, както и на тези, които са напълно щастливи да бъдат сами. Вдигам чаша за онези сред нас, които не са намерили любовта все още, както и за тези, които са осъзнали, че са обичали погрешния човек прекалено дълго. Докато отпивам от ароматното вино тази вечер, се усмихвам, мислейки си за неколцината, които далеч не трезвени, са събрали смелост да изпратят съобщение на старата си любов и да кажат, че още си мислят за него/нея.”
Никой не разбра дали Галя разсъждава по принцип, или има предвид нещо конкретно, което самата тя е направила. Много хора обаче решиха, че в това прозрачно боди най-вероятно си търси мъж, въпреки че самата звезда твърди, че от години е сериозно и щастливо обвързана, писа Уикенд.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени