Гани помпа гърди за „Гинес“, коригира и ремаркето (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/gani-pompa-gardi-za-gines-korigira-i-remarketo HotArena.net
Гани помпа гърди за „Гинес“, коригира и ремаркето (Снимки)

Джулиана Гани ще слага още по-големи гърди! Огнената блондинка има близо 2000 кубика в пазвата си. Ала планира да добави още.

\"Ще си правя още по-големи гърди\", разкри малката Джулка.

С добавката русото изкушение спокойно ще се утвърди като жената с най-големи гърди в България. Конкурентите й ще останат далеч назад след поредното увеличение на бюста от страна на Гани.

Джулиана ще се довери на български пластичен хирург за интервенцията за уголемяването на бюста си. Тя ще легне под ножа на известен столичен лекар, а не в Турция, както правят повечето силиконови бомби.

 

\"Джулиана

Джулиана иска ремонт и на сочното си дупе

 

Освен циците Гани ще ремонтира и задните си части. Джулиана е тунинговала дупето си веднъж, ала сега иска още една корекция. Тя само загатна, че ще \"оправя\" Д-то, но без да дава подробности какво точно ще му прави.

\"Ще оперирам и задника си\", каза само Гани.

Преди година сексбомбата искаше да има бразилско дупе, но се размина с него. Сега най-вероятно блондинката ще сложи така мечтаните импланти в задните си части.В същото време стана ясно, че наследникът на Гани няма да бъде с нея по време на ваканцията й. Джулиана заминава с новата си любов - ченгето Теодор, за екзотична дестинация. Ала малкият Давид няма да им прави компания и да радва майката си и избраника й.

Причината е, че синът на Гани няма издаден международен паспорт. А за да се изкара документ, и двамата му родители трябва да са съгласни.Както е известно, бащата на детето на Гани - Илиян, и сексбомбата се разведоха и не са в най-добрите отношения.

\"Няма да вземем Давид с нас, защото трябва да му извадя паспорт с баща му\", сподели още Гани.

9 Коментара

о

преди 1 година

Франкенщайн сглобяван от различни парчета пластмаса. Да не забравят после да я рециклират!

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Пластмасово плашило от алиекспрес.

Коментирай

хахахаха

преди 1 година

Толкова е евтина,че не знам как самата се понася.Но за това трябва да имаш мозъчни гънки,а нейният мозък е гладък като чиния.Горкото недоразумение. Чудя се на мъже като Илиян,с кой акъл се женят за такива като Гани,пък и деца им правят..........Честита радост и на ченгето Теодор.

Коментирай

......па

преди 1 година

Само един се излъга да се ожени за нея-Станимир Ташев.Иначе всичките я използват като надуваема кукла която ги издържа,включително и този Станимир.

Коментирай

Xxx

преди 1 година

Тази е с психически отклонения...

Коментирай

Джулка

преди 1 година

ако ми видиш циците на живо и ти ще получиш психични отклонения!

Коментирай

коричката

преди 1 година

колко кубика има в мозъка?

Коментирай

Nikito

преди 1 година

Тази само в събота и неделя се прави на влюбена като е с нейния балама,през другите дни е на пистата здраво,но никой не и дава вече повече от 1000 лв на вечер ,който я мине не повтаря ….не си струва !

Коментирай

абе,

преди 1 година

Няма мозък,черепната кутия на пласмасовите изделия е куха.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.