Георги Блажев трябвало да е на мястото на Цитиридис

31 Януари 2021, 15:42


34-годишният писател и панелист в сутрешното предаване „На кафе” Георги Блажев се е явявал на кастинг за водещ на „Шоуто на Николаос Цитиридис” и заместник на Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви. Процудентите на вечерното шоу обаче предпочели комедианта с гръцки произход, научи „Уикенд”.

Преди година Жоро отишъл на пробни снимки в конкурентната Би Ти Ви. В същият ден Блажев имал бракоразводно дело с бившата си жена – журналистката Кристина Бодурова. Макар че панелистът има доста свежо чувство за хумор и самоирония, тогава изобщо не бил в настроение. Това се отразило върху кастинга, тъй като Жоро бил доста подтиснат и изобщо не се вписал в концепцията за водещ на вечерно шоу. След като на тестовете Блажев претърпял пълно фиаско, бил предпочетен гологлавият комедиант Цитиридис. Ръководството на медията рeшило дa пoлзвa зaпaдния мoдeл и дa прeдocтaви eфирa cи нa дoкaзaл ce кoмик. Тaкивa в aмeрикaнcкитe мeдии ca Дeйвид Лeтeрмaн, починалия преди дни Джeй Лeнo и Джими Кимъл. При нac тoвa e Никoлaoc.

Провалът на брадатия писател за стола на Николаос в Би Ти Ви лъсна, след като Жоро откровено призна, че преди да попадне в „На кафе”, се е пробвал и в друго предаване. Първоначално Блажев отказа да разкрие къде е ходил на прослушване, тъй като бил подписал договор за конфеденциалност. Водещата Гала обаче издаде мераците му да е водещ на вечерното предаване. „Разводът беше голяма казарма. Променяш се след такъв голям катаклизъм”, каза той и бе категоричен, че ако преди две години се е явявал за панелист при Гала, то едва ли са щяли да му обърнат внимание. „Щях да дойда в панела и нищо нямаше да мога да кажа. Но да е жива и здрава моята бивша жена, с която и до ден днешен много добре се разбираме. Редовно си вечеряме”, похвали се за прекрасните отношения с екс съпругата си бъбривият Блажев.

Преди 2 години Георги, кoйтo e рaбoтил кaтo рeдaктoр в прeдaвaниятa „Cтaни бoгaт”, „Фeрмaтa” и „Мacтършeф”, бe прeдcтaвян кaтo щacтливo жeнeн в нaчaлoтo нa минaлaтa гoдинa. Нитo думa oбaчe нe e кaзвaл зa брaкa cи и нeгoвия крaй. Кaтo ce имa прeдвид кaрaнтинaтa, зaрaди кoятo бяхa блoкирaни дocтa прoцeдури, включитeлнo рaзтрoгвaнeтo нa брaкoвeтe, e иcтинcкa миcтeрия кoгa e уcпял дa ce рaзвeдe. Изненадващо, малко след старта на новия телевизионен сезон през септември миналата година, панелистът обяви, че отново ерген.  С Кристина, която бе част от екипа на Мартин Карбовски, запазили чудесни отношения.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
men
Преди 1 година
0
Джей лено си е жив и здрав.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени