Георги Блажев заби разведена колежка

27 Март 2022, 14:11


Георги Блажев има нова жена до себе си. Панелистът на Гала е залюбил водещата на кино рубрика в „На кафе” Стаси Айви, която сравнително до скоро се представяше като Стаси Кара. Ефектната дама му е кака – по-голяма е с 4 години от него. Двамата все още пазят в тайна своята връзка, но е въпрос на време да я обявят публично, смятат отлично запознати източници на "Уикенд".

 

Връзката на Георги и Стаси е от няколко месеца. Двамата се сближили покрай работата си в „На кафе” в Нова телевизия. Както е известно, Блажев е част от коментаторския панел при Гала, а Стаси води там рубрика за кино, след като преди време напусна Би Ти Ви, където Георги Тошев й бе дал възможност да води цяло предаване – „Като на кино”. Когато все още се подписваше с фамилията Кара, тя създаде в „Преди обед” рубрика „Като на кино”, в която интервюираше световни звезди на седмото изкуство. По-късно рубриката прерасна в самостоятелно шоу, което съществува и до днес, но водещата реши, че да говори за кино не й е достатъчно. Тя искаше сама да създава кино и замина за Италия с идеята да става режисьор. Вече има два късометражни филма.

Когато се прибра в България, преди около 4 години, тя вече се представяше с нова фамилия – Айви вместо Кара. Така и не даде адекватно обяснение за причината за тази промяна. Каза, че понеже вече е режисьор, а не само журналист, поставя ново начало, което означава, че й трябва и нова фамилия. Много малко хора й повярваха. Заговори се, че причината за избора на новия псевдоним е развод с мъжа й. Известно е, че Стаси бе омъжена за турчин и фамилията Кара е от него. Тъй като се отказа от нея преди цели 4 години, това означава, че най-малко от толкова е свободна жена. Съответно Блажев най-вероятно се е почувствал свободен да я ухажва.

Самият той също е разведен. За разлика от Стаси, за която не е известно да има деца, за Георги се знае, че има малък син. Разводът му е настъпил малко след раждането на детето. Писателят е споделял, че основният тест за бъдещата жена до него ще бъде как се отнася с детето му. Вероятно колежката му в „На кафе” е издържала теста, защото се говори, че връзката му с нея става все по-сериозна.

Стаси и Георги имат 4 години разлика в полза на дамата. Тази година той става на 35 години, а тя – на 39, така че се вписват в актуалната тенденция жената в една двойка да е с малко по-голям жизнен опит от мъжа. Освен пред камерите, и двамата се изявяват и като писатели. Понеже са се парили от неуспешни връзки, засега пазят любовта си в тайна и в публичното пространство може да се открие само една тяхна обща снимка, на която обаче не са само двамата. Тя е от автомобил, правена е по време на снимки за рубриката на Стаси в „На кафе”. В кадъра влизат още актьорът Иван Бърнев, който участва в един от филмите на режисьорката, и човек от екипа на предаването.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени