Георги Христов пак се събра с корумпиран съдия (Певецът щастлив и коренно променен)

07 Септември 2020, 10:20


Георги Христов се е събрал с дългогодишния си приятел Йордан Раденков - бивш съдия в Агенцията по вписвания, който през 2017 г. бе арестуван с подкуп, но делото срещу него все още не е започнало. Двамата с певеца повече от десетилетия бяха особено близки, но преди 2 години се разделиха със скандал.

 

Стоплянето на отношенията станало преди няколко месеца покрай истерията от Ковид-19. Георги Христов решил да се чуе с приятели и подкарал серия от телефонни обаждания. Прозвънил и на Йордан, с когото близо две години бил в обострени отношения, но въпреки това решил, че е човешко да се прощава, особено в трудни времена.

 

Според техни познати певеца знаел, че Раденков само го дразни с историята за „младото лъвче”, с което редовно си спретвал диви оргии, а след това целияt Кюстендилски окръг говорил за подвизите им. Той бил сигурен, че юристът го прави, за да го вбесява, като по този начин се опитва да привлече вниманието му и да се стигне до сдобряване, както и станало в крайна сметка.

 

Техни общи познати били доволни от развръзката, защото изпълнителят на „Черно и бяло” се чувствал щастлив и спокоен в компанията на корумпирания юрист, пише "Уикенд".

 

Откакто е пак с Раденков, певецът отново имал желание за живот и за срещи с приятели, които по стара традиция завършвали в ранните часове на нощта. Той владеел емоциите си и полагал усилия да бъде любезен, въпреки нещата, които го дразнели. 

 

Според запознати инициатор на раздялата през 2018 г. бил Раденков, който след 10-годишна връзка стигнал до извода, че повече не може да диша своя любим. Дразнели го острите критики, които Георги Христов отправял към него, а понякога и към всички, присъстващи на трапезата му. Йордан се опитвал да изслушва житейските му несгоди в детайли и да проявява разбиране, но невинаги успявал. Когато изказвал мнение, срещал крясъци, а понякога и юмурици по масата от изпълнителя на „Черно и бяло”.

 

Преди години Раденков се сдоби със скандална слава. 50 и кусур годишният мъж, който работеше като съдя в Агенцията по вписвани, бе уличен в корупция и пране на пари. По време на акция на ГДБОП бе заловен с подкуп от 4000 лева, по-късно по време на обиск в тузарския му апартамент на столичната улица „Патриарх Евтимий” ченгетата се натъкнаха на още 35 хилядарки, скрити в плик.

 

Йордан прекара няколко седмици в ареста, но след това получи свободата си срещу 8000 лева парична гаранция. Делото за подкуп и пране на пари така и не стартира.

Докато бил в ареста, Георги Христов доста страдал за половинката си. След излизането му продължил да бъде съпричестен към временните му несгоди, но това не скрепило връзката – ако се вярва на слуховете, заради пословичната любов на Жоро към „високите градуси”.

Запознати с битието на двойката споделят, че след това ходили няколко пъти до Гърция, но Христов бил „тежка гемия” и всяко напускане на дома му във Вулуяк било съпроводено с куп кандърми. Сега двамата мъже отново се радват на близостта си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гоше, това ти ли си?
преди 2 години
0
Едва те познах! Отдавна ти е дошло време да посетиш някой пластичен хирург! Я, виж, колегите си- да не ги изброявам, че само май ти остана необработен... Пък уж много държеше на външния си вид...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 2 години
0
абе той Христов си личи че е труден за изтърпяване, особенно ако си и пийва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени