Георги Христов се взе за БОГ: Ръси акъл и мозък във Фейбук без да му ги искат! Ето как се изложи в чат с Даниел Бачорски

01 Юли 2019, 16:32


Легендарният естраден певец Георги Христов е добре познат на всички с пиперливия си език. През годините заради непоносимия си нрав той успя да отблъсне от себе си немалко приятели и колеги. Тъй като в момента очевидно няма на кого да си изкарва бесовете, е взел на подбив случайни (или пък не) потребители във Фейсбук, на които държи непоискана сметка колко мъдри или колко тъпи са статусите, които пускат в социалната мрежа. Сред тези жертви се оказа шефът на фирмата за почистване „Бонанза Бачкорски“ – Даниел Бачорски, видя HotArena.

 

Бизнесменът реши да разобличи любимият на няколко поколения българи певец какво всъщност представлява като човек и как неканен навлиза в личното пространство на хората в Интернет и им дава съвети и акъл, каквито не са му поискани.

 

Абе аз ли нещо не разбирам как се случват нещата в тоя живот или великият певец ГЕОРГИ ХРИСТОВ има могъщи Божествени сили и изисквания към нас простолюдните?!?!?

В 12ч. през нощта си позволява да дава съвети, които някак не са му търсени.

Бате Жоре, пял съм ти песните като дете. Бил си модел за бая народ, ама май нещо имаш проблем, братко!

Бъркаш ги планетите. Земя! Тука е Земя!

Георги Христов е име в България! История! И поне само заради това, мисля че трябва да се съобразяваш.

За финал да ти кажа, че не съм много сигурен, но еФтин май се пише с В, господин Господ Бог!“, написа Бачорски в профила си и пусна скрийн кадри на чата между него и изпълнителят на „Нямам нужда от много приятели“.

 

С много недомлъвки Георги Христов се включва на Даниел в чата Messenger и му заявява, че прекалява с „еФтините“ си постове, като дори не успява да се обоснове кои точно намира за такива.

 

Бачорски решава да подходи към ситуацията с чувство за хумор и дори започва да се самоиронизира, че е от онзи тип хора – „селски душички“, които не са лоши, но са с малки възможности и към тях трябва да се подхожда с разбиране… И завършва написаното с въпроса „Кому е нужно да ме ядеш?“, на което Христов отговаря: „Не ми е цел!“.

 

И макар всичко да изглежда потушено, естрадният певец решава да продължи заяждането си, влизайки с бутонките напред: „Надскочи еснафщината! Духовно ограничен, затворен в кръга на своите интереси човек“.

 

След което Даниел му благодари и за да сложи край на онлайн тормоза, културно изтъква, че ще положи старание да коригира поведението си, на което Георги Христов остро отсича: „Не е задължително!“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 години
0
"За финал да ти кажа, че не съм много сигурен, но еФтин май се пише с В, господин Господ Бог!“ Каза силно грамотният, който написа "ядеЖ"...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Са
преди 3 години
0
Този Бачо...някой си,си прави реклама на гърба на Георги Христов.”Аман” от некадърници и голи брутално разчекнати плеймейтки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зики
преди 3 години
0
Този с тази фамилия на бачо от къде се пръкна не беше за чистачи голям бизнесмен с Георги Христов седнал човека се е доказан в своята област екстентричен фин човек нищо общо с новоизлюпени селяци
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Софиянец
преди 3 години
0
Виждам само един гей , George1
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Софиянец
преди 3 години
0
И на мен ми писна от тъпата реклама на Бачорски , драйфа ми се когато я чуя!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 3 години
0
Геят наистина се взе за велик. А си е един тъп селяндур.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бррррр
преди 3 години
0
Този изобщо не го знам кой е, пък не ме и интересува. Имам спомен, че Николета му беше рекламно лице и му спряха рекламата от "Омраза".....и пак ревеше по медиите колко е онеправдан и дрън-дрън. Само изборът му на Николета ми дава ясна представа що за персонаж е тоя "бизнесмен" и Г.Х. правилно му го казва. За такива мъже си имам дума, която е малко мръсна да я пиша тук, но като си голям мъж, не реви наляво надясно, а се изправи срещу човека и си заеми позицията! Сто процента, току тъй Георги Христов не му е намерил фейса, че да го яде пред хората. Тука си има предистория, ама ревльото не казва каква е. Айде сега, съчувствайте му, че е обиден...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени